Barenbrug

Solide Speelgazon 15KG

€139,95
€136,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Solide Speelgazon 15KG

Top of the line speelgazons hebben allemaal 1 ding met elkaar gemeen. Ze bestaan allemaal uit grasmatten van het Solide Speelgazon mengsel!

Ideaal gras voor speelgazon en park

De unieke combinatie van betredingstolerante en sierlijke grassoorten maakt speelvelden niet alleen laag in onderhoud, maarhet vormt ook een grasmat dat gezien mag worden! De hoge betredingstolerantie maakt dit mengsel ideaal als voor speelgazons waar de kinderen lekker kunnen ravotten. En wanneer ze niet op het gazon spelen dan oogt het gazon netjes door de hoge sierwaarde. De combinatie van sier en betreding maakt dit mengsel ook ideaal voor parken of een speeltuintje! 

Gras met een hoge sierwaarde

Des te fijner de bladen van het gras, des te hoger de sierwaarde ervan. Dit mengsel bestaat voor bijna de helft uit fijnbladige grassoorten. Hierdoor oogt het gras zeer mooi. Een deel van dit fijnbladige gras is Engels raaigras. Deze grassoort heeft naast de sierwaarde ook een hoge betredingstolerantie en snelle vestiging. Alleen maar win-win dus! 

Schade aan het gazon? Geen probleem!

Het Solide speelgazon mengsel bestaat uit een uniek mengsel aan snel kiemende en langzaam kiemende grassoorten. De snel kiemende soorten zorgen voor het hoog herstellend vermogen. De langzaam kiemende soorten zorgen daarentegen vooral voor de sierwaarde van het gras. Dus zelfs wanneer er schade aan de zode ontstaat is er geen reden tot paniek. Het herstellend vermogen van het mengsel zorgt ervoor dat deze schade binnen no-time is hersteld. Zo heb je dus echt een solide-gazon waar zorgeloos op geravot kan worden.

Hoge tolerantie tegen grasziektes!

Het Solide mengsel is zorgvuldig samengesteld. Het mengsel heeft daardoor een breed scala aan eigenschappen die dit mengsel echt uniek maakt. Waaronder de hoge tolerantie tegen ziektes waar grassen last van kunnen hebben. De hoge tolerantie zorgt er dus voor dat deze ziektes een veel kleinere kans hebben om zich voor te doen. Hierdoor blijft het gras mooi en hoeven er veel minder bestrijdingsmiddelen te worden toegepast. Dat zorgt voor een lagere belasting voor het milieu en het scheelt natuurlijk een hoop voor de portemonnee.

Samenstelling:

 - Engels raaigras (fijnbladig) 35%
 - Veldbeemdgras 20%
 - Roodzwenkgras (gewoon) 35%
 - Roodzwenkgras (fijn) 10%

Eigenschappen

checkmark Ideaal speelgazon

checkmark Hoge sierwaarde

checkmark Snel herstel

checkmark Hoge ziekte tolerantie

checkmark Kort maaien mogelijk

checkmark Snelle vestiging 

 

Specificaties
  • SoortSpeelgazon
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor750 m²
  • Zaaidichtheid40 - 50 m² per kilo
  • Zaaiperiodeapril t/m september
  • EAN8718911002519
  • Artikel code1820069