Barenbrug

Sport Duo Doorzaai 15KG

€219,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Sport Duo Doorzaai 15KG

Barenbrug maakt in dit mengsel gebruik van absolute toprassen en innovaties voor toplocaties zoals hoofdvelden en voetbalstadions. Het mengsel bevat een groot aandeel fijnbladig veldbeemdgras en een deel fijnbladig RPR. Hiermee komt het gras niet alleen snel op, maar zo krijg je ook een sterke grasmat die echt tegen een stootje kan.

Strakke uitstraling zonder kwaliteitsverlies

De toprassen in dit mengsel hebben elke eigenschap die belangrijk is voor een top sportveld. De snelle kieming en vestiging van het RPR Engels raaigras zorgen voor een snelle dekking. Daarnaast heeft dit gras ijzersterk en heeft een hoog zelf herstellend vermogen. Het veldbeemdgras komt daarbij wat langzamer op, maar zorgt daarbij wel voor een ijzersterke beworteling. In combinatie met het RPR-gras zorgt dit voor een wortelstelsel dat vergelijkbaar is met gewapend beton. Ook zorgt het veldbeemd voor een dichte zode die ervoor zorgt dat de dekking van het veld optimaal is.

Kort maaien voor de hoogste spelkwaliteit

Beide grassen zijn goed bestand tegen kort maaien vanaf 15 mm. Doordat beide grassen ijzersterk zijn, blijft de betredingstolerantie ook onveranderd. Kort maaien is dan ook een van de eisen waar aan dit gras voldoet. Dit gaat met name de spelkwaliteit ten goede, naast dat het natuurlijk schitterend oogt. Sport Duo Doorzaai is juist door haar uitstekende eigenschappen een must have voor de liefhebber van mooi gras en mooi voetbal.

Samenstelling

 - Veldbeemdgras 80%
 - RPR 20%

Eigenschappen

checkmark Bestand tegen kort maaien

checkmark Snelle kieming en vestiging

checkmark IJzersterk en kan tegen een stootje

checkmark Strakke uitstraling

checkmark Maakt gebruik van de RPR-technologie van Barenbrug

Specificaties
  • SoortGrasmengsel voor doorzaai
  • Inhoud15 kilogram
  • Geschikt voorSportvelden
  • Zaaidichtheid200-250 kg/ha
  • Zaaiperiode
  • EAN8718911005244
  • Artikel codeBAR.1820370