Bio Moestuin Grond 40L - 12Kg (60 zakken)
Uw winkelwagen:
Totaal
Pokon

Bio Moestuin Grond 40L - 12Kg (60 zakken)

€324,00
Levertijd: voor 19.00 uur besteld, morgen in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie
Pokon Moestuin Grond Bio 40L - 12Kg (60 zakken)
 
 
Let op: levertijd van Big Bags/volle pallets 2 tot 3 werkdagen. 
 

Pokon Moestuin Grond is ontwikkeld voor universeel gebruik in de moestuin. Deze potgrond kan gebruikt worden als bodemverbeteraar. Bovendien kan er ook rechtstreeks in geplant worden. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden. De speciale samenstelling van Pokon Moestuin Grond is bewezen in de praktijk en heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van planten. Daarnaast heeft dit product biologische voeding voor ca. 3 maanden.

Inhoud: 40 liter / 12 Kg

Ook verkrijgbaar: Pokon Moestuin Grond 20Liter

Gebruiksaanwijzing Moestuin Grond

  • Bij bodemverbetering van een moestuin: mengen met de bovenlaag door het uit te strooien en vervolgens licht inharken of omspitten.
  • Moestuinaanleg: vóór het spitten op de grond aanbrengen en tussen de gewassen uitstrooien.
  • Inplanten struiken: meng de moestuingrond met de aanwezige grond en strooi in het plantgat.

 

Samenstelling:

Pokon Moestuin Grond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen, zoals turfstrooisel, tuinturf, compost en biologische plantenvoeding. Aan deze grond is bovendien gecertificeerde gemalen houtvezel toegevoegd. Dit zorgt voor meer lucht in de bodem en heeft een positief effect op het bodemleven. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een luchtige en evenwichtige voedingsbodem in de moestuin en water en voedingsstoffen worden veel beter vastgehouden. Hierdoor kunnen planten zich optimaal ontwikkelen. 

Let op: door de toevoeging van gecertificeerde gemalen houtvezel kan schimmelvorming optreden in de verpakking. Dit kan absoluut geen kwaad voor plant, mens en dier. Het draagt zelfs in positieve zin bij aan het actieve bodemleven!

MPS keurmerk : Dit product draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen.

Biologische voeding: Deze potgrond is bemest met Pokon EKO-Mix 10-4-4, dit is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de EU normen 834/2007 en 889/2008.

 

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available