BSI

GREENtime 2 in 1 - 20kg

€40,95
€33,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

GREENtime 2 in 1 - 20kg

De unieke samenstelling van dit langwerkende, organisch-minerale gazonmeststof heeft een indirecte werking tegen mos. Doordat de voeding zo compleet is, geeft het mos geen kans op de kop op te steken. Daarnaast gaat het ook viltvorming en andere onkruidgroei tegen. Hierbij heb je in no-time een vol en diepgroene grasmat met een dichte zode. 

Langdurige werking
Greentime heeft langdurige werking van maar liefst vier maanden. Hiermee stimuleert deze meststof de grasgroei en houdt het gazon ook gezond. Naast de langzaam vrijkomende stikstof bevat de samenstelling ook kalkcynamide, extra kalium, magnesiumoxide en ijzer voor een gezond en diepgroen gazon. Doordat de bestandsdelen langzaam vrijkomen zorgt het niet voor een groeipiek en zijn extra maaibeurten niet nodig. 

Fijne windongevoelige korrels
De meststofkorrels zelf zijn erg fijn, maar zwaar genoeg om niet door de wind verplaatst te worden. De aanbevolen dosering is 10Kg per 100m². De korrels kunnen prima met de hand worden uitgestrooid. Maar de meest optimale verdeling wordt bereikt met een automatische handstrooier of strooiwagen. 

Eigenschappen

checkmark Voor de mooiste diepgroene gazons

checkmark Bevat ook Kalkcyanamide, extra Kali, MgO en Fe.

checkmark De meest complete voeding, waardoor mos geen kans krijgt!

checkmark Een fijne, windongevoelige korrel 

Specificaties

No specifications available