HortiPro

Mosskade 1 liter

€22,95
€18,95
Levertijd: 1 á 2 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Mosskade 1 lt

MossKade® is een effectieve en natuurvriendelijke wijze voor het verwijderen van levermos en groene aanslag

Groene aanslag verwijderen Op dezelfde wijze waarop levermos wordt bestreden, kan ook groene aanslag op steen, beton en hout worden verwijderd. Het voordeel van gebruik op een zuigende ondergrond, is dat de nawerking veel langer is. Hoe meer MossKade® wordt gebruikt, hoe langer de werking. Voor een optimale werking adviseren we ons doseringschema aan te houden

Levermos verwijderen Levermossen zijn typen bladmossen, waarvan vele ondersoorten bestaan. Deze mossen hebben geen vatenstelsel of wortelstelsel zoals planten. Deze verschillen zorgen ervoor dat MossKade® wel levermos, overige mossen en algen bestrijdt en planten niet aantast of nauwelijks.
Mosskade® Het product bevat geen direct werkzame stoffen, maar werkt fysiek en is veilig voor gewassen (bij juiste toepassing) en dieren. 

Het is toepasbaar op alle ondergronden. Op zuigende ondergronden zoals beton, steen en hout heeft Mosskade® een lange duurwerking. Gebruik bij voorkeur een spleetdop. Lees voor gebruik goed de verpakking. 

Samenstelling en werking 
De ingrediënten van MossKade® bestaan uit levensmiddelen die gezamenlijk een coating vormen. Deze coating is essentieel voor de fysieke bestrijding van mossen en algen. Aangezien de afzonderlijke ingrediënten van MossKade® geen directe werking hebben op groene aanslag of mossen en er geen sprake is van een biologisch of chemische werking, is MossKade® geen biocide. 

Toepassingen 
Mosskade® is toe te passen op alle ondergronden en daarom op diverse omgevingen in te zetten o.a.:

Houten bruggen Havens 
Bestrating  Kampeerterreinen 
Borders  Beton- en houtcontructies 
Potculturen  Dak- en gevelreiniging 
Pret- en dierenparken  Begraafplaatsen en monumenten

Eigenschappen

checkmark Toe te passen op alle ondergronden

checkmark Effectief

checkmark Natuurvriendelijk

Specificaties

No specifications available