Hozelock

Electrische Onkruidbrander Green Power XL

€89,95
€79,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Hozelock Electrische Onkruidbrander Green Power XL

De nieuwe Green Power thermische onkruidverdelger biedt een geheel nieuwe manier om onkruid eenvoudig te verdelgen zonder het gebruik van glyfosaat of andere chemicaliën. Het is de ideale oplossing voor het wieden van onkruid op opritten, paden en terrassen. Aangezien er geen chemische stoffen aan te pas komen, hoeven kinderen en huisdieren niet uit de buurt gehouden te worden tijdens de behandeling. De elektrische thermische onkruidverdelger heeft een snoer van drie meter. Het apparaat geeft een thermische schok van 600 °C aan het onkruid waardoor dit binnen seconden verdelgd wordt. Er zijn geen producten zoals chemicaliën of gasflessen voor nodig; dat scheelt inkopen, opbergen of mengen. Het is kostenbesparend en eenvoudig in gebruik – het is inschakelen en beginnen maar.

Dankzij de beschermende kegel kan de behandeling heel precies en gericht plaatsvinden zodat de planten rondom niet beschadigd raken. Hierdoor is het de perfecte selectieve onkruidverdelger.

De unit warmt in enkele seconden op en koelt al even snel af. Hierdoor is het een stil, veilig en gebruiksvriendelijk apparaat. Door het rechtopstaande ontwerp kan onkruid behandeld worden zonder te hoeven bukken. Ook de eenvoudige startknop en ergonomische handgreep zorgen voor comfortabel gebruik.

Eigenschappen

Onkruid verdelgen zonder het gebruik van chemicaliën

Onkruid in enkele seconden elimineren met een thermische schok

Precieze onkruidbestrijding dankzij de beschermende kap

Specificaties

No specifications available