DCM

Perliet BIO - 10L

€10,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

DCM Perliet BIO - 10L

Perliet is een bodemverbeterende granule. De anorganische korrels bestaan uit gesteente van vulkanische oorsprong. Elke korrel is er poreus waar water en lucht kan worden opgenomen. Deze worden naar de behoefte van de planten weer vrijgegeven.

Waarom perliet gebruiken?

Door perliet te mengen in de bodem wordt de waterhuishouding aanzienlijk verbeterd. Ook zorgt perliet voor een luchtige bodem. Hierdoor kunnen de wortels van planten gemakkelijker en dieper in de bodem groeien. Al met al zorgt het samen voor een betere structuur van de bodem. Hierdoor is de drainage optimaal en zijn water en voedingsstoffen beter opneembaar door planten. Met als resultaat een betere ontwikkeling en gezondheid van de plant.

Tijdens de winters is er minder lang zonlicht. Perliet kan daarbij een handje helpen. Door ook het oppervlak te bestrooien met perliet. De korrels hebben namelijk een unieke witte kleur. Hierdoor reflecteert een deel weer richting de plant waardoor deze optimaal van het zonlicht kan genieten tijdens de wintermaanden. Dit is met name voor de winterharde planten ideaal. 

Eigenschappen

checkmark Verbetert de bodemstructuur

checkmark Voor een luchtigere bodem

checkmark Voor een betere waterhuishouding

checkmark Uniek poreus granulaat

checkmark Toepasbaar in de biotuin

Specificaties
  • Inhoud10 Liter
  • EAN5413448101812
  • Artikel codeDCM.1001521