Saltcom

Strooizout 25KG

€12,95
Levertijd: 1 á 2 werkdagen
  • Koop 10 voor €9,95 per stuk en bespaar 23%
  • Koop 20 voor €8,95 per stuk en bespaar 31%
  • Koop 40 voor €6,95 per stuk en bespaar 46%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie
Strooizout 25KG Topkwaliteit

Strooizout kopen per zak van 25KG doe je het beste bij Graszaaddirect.nl!

Onze prijzen zijn de laagste van Nederland en inclusief BTW.

In Nederland zijn veel webshops gewoon om strooizoutprijzen zonder BTW voor te stellen. Dat vinden wij bij Graszaaddirect.nl niet correct en misleiding van de klant. Bij Graszaaddirect.nl weet je waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen. Alle prijzen dus inclusief BTW en vanaf een bestelwaarde van €50,- is de verzending gratis. Bij een bestelwaarde onder de €50,- betaalt u bij ons slechts €4,95 verzendkosten.

Het strooizout kenmerkt zich door het directe en ook langdurige effect op het wegdek, tuinpad, terras of oprijlaan. De zoutdeeltjes variëren van 0.1mm tot 5mm. De kleine deeltjes zorgen voor een direct werking na het strooien. De grotere deeltjes lossen langzamer op, wat resulteert in een langdurige werking. Strooizout van Graszaaddirect garandeert dus zowel een directe werking alsook een langdurige werking. Door strooizout preventief te gebruiken behaalt u het beste resultaat.

Bij Graszaaddirect.nl is strooizout te koop in zakken van 10KG en 25KG. Ook zijn emmers strooizout beschikbaar van 7,5KG per stuk.
Grotere bestellingen zijn geen probleem voor ons! We leveren zakken strooizout ook per pallet of meerdere pallets tegen ongehoord scherpe prijzen. Strooizout in Big Bags of losgestort per vrachtauto behoort ook tot de mogelijkheden bij ons.  

Eigenschappen:
-Directe werking
-Langdurige werking
-Goed te bewaren
-Beschikbaar in verschillende verpakkingen
  

Eigenschappen

Beste toepassingsperiode
Het mooiste is als u kunt strooien voordat het glad gaat worden. Natuurlijk lukt dat niet altijd, dus ook na de sneeuw of ijzel is er goed te strooien. 

 

Handig om mee te bestellen: De handige handstrooier WE-B van Wolf Garten. Uiteraard bij ons verkrijgbaar. Ook te gebruiken voor graszaad en kunstmest.

Specificaties
  • SoortStrooizout
  • Inhoud25 kg
  • Geschikt voor+/- 1000 m²
  • Strooiadvies25 - 30 gram per vierkante meter
  • EAN8715222000012
  • Artikel code2501