Seizoensproducten

Seizoensproducten kopen bij Graszaaddirect

De donkere dagen zijn begonnen en de feestdagen kruipen weer dichterbij! De meeste tuinwerkzaamheden komen straks stil te liggen, maar er zijn nog een aantal tuinklusjes die je nu nog kunt uitvoeren. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder de nodige hulpmiddelen. Op deze categoriepagina vind je praktische producten die tijdens dit jaargetijde extra goed van pas komen. Denk aan strooizout en vogelvoer. Misschien ben je wel op zoek naar een cadeau of relatiegeschenk voor de feestdagen: ook dan ben je bij Graszaaddirect aan het juiste adres! Neem gauw een kijkje in ons assortiment.

Feestdagen

De feestdagen staan gelijk aan gezelligheid, warmte en natuurlijk cadeautjes! Zet je boom op en zorg er door middel van een kerstboomstandaard voor dat deze stevig vaststaat. Onder de boom kun je veel cadeautjes kwijt. Heb je nog inspiratie nodig? Geen probleem! Op onze categoriepagina “cadeaus en geschenken” vind je veel inspiratie. En het leuke van deze cadeaus is dat je niet alleen de ontvanger hier blij mee maakt, maar ook de natuur! Bestel snel je leuke, originele en creatieve cadeaus voor groene vingers!

Zout 

Wanneer de winter weer voor de deur staat, dan weet je dat de kans op gladheid ook toeneemt. We willen natuurlijk geen ongelukken in de tuin en daarom kun je je zout ook bij ons kopen. Zo hebben we strooizout dat snel werkt en te gebruiken is voor meerdere doeleinden. Ook hebben we wateronderhardingszout in ons assortiment. 

Tuindieren

Waar wij warm in ons huis zitten in de winter, is dat voor de meeste tuindieren nog niet zo makkelijk. Het is daarom fijn als ze een handje geholpen worden. Dit kun je doen met het ophangen van voederhuisjes met vogelvoer en nestkastjes. Wij weten zeker dat de vogels je dankbaar zullen zijn!