Feestdagen

Feestdagen

Alles voor de feestdagen bij Graszaaddirect

De feestdagen draaien om tijd doorbrengen met je dierbaren. Genieten van alle lichtjes, de warmte, gezelligheid én cadeaus. Bij ons vind je meerdere producten die je kunnen helpen bij het optimaliseren van deze gezellige dagen! 

Kerstboomstandaards

Kerst is geen kerst zonder een boom! Maar je wil natuurlijk wel dat die boom stevig en recht staat. Daarom hebben wij verschillende kerstboomstandaards in ons assortiment. Je vindt ze in verschillende soorten en maten, net als de bomen zelf. In de beschrijving lees je welke maat past bij welke boom. 

Cadeaus en geschenken

Kerst is een tijd van geven, of dat nou in gezelligheid of cadeaus en geschenken is! Je vindt op Graszaaddirect verschillende originele, leuke en groene cadeaus. Op die manier weet je zeker dat je al je geliefden kunt verrassen met een leuk pakketje onder de boom. 

Blossombs cadeaus

Bij Blossombs ontdek je betaalbare, creatieve en groene cadeaus! De "blossombs" zijn balletjes met bloemzaden van wilde bloemen. Je hoeft deze blossombs alleen maar naar buiten te gooien. In de lente zullen de wilde bloemen uitkomen. Zo simpel kan het zijn!

Daarnaast heeft Blossombs ook doe-het-zelf pakketten, X-mas specials, adventkalenders en kerstboomhangers met bloemballetjes erin. Genoeg keuze voor alle mensen met groene vingers.