Ten Have

Tempo Speel- en Sportgazon

€44,95
€39,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Ten Have Seeds Tempo Speel- en Sportgazon

NIEUW TEMPO GRASMENGSEL!

Het allernieuwste, unieke graszaadmengsel van de Green Star lijn is deze nieuwe tempo variant op de vertrouwde mengsels. Dit mengsel bevat namelijk een aandeel eenjarig Engels raaigras dat nog sneller ontkiemt en een zode vormt dan alle andere Engelse raaigrassen. Dit pijlsnelle gras komt al na 4 à 5 dagen op en vormt direct een dichte zode. Het vormt geen overtollig bladmassa en is zelfs geringer dan die van regulier tetraploïde rassen. Het heeft alles in huis van regulier Engels raaigras, maar is simpelweg nog sneller. Hierdoor blijf je gegarandeerd onkruid, mos en straatgras voor. Bovendien zorgt het er ook voor dat de andere grassen uit het mengsel zich vlotter en vollediger kunnen vestigen.

Gras voor speel- en sportgazons

Naast het nieuwe TEMPO Engels raaigras bevat dit mengsel de vertrouwde samenstelling van het welbekende Green Star Speel- en Sportgazon mengsel. Het mengsel combineert een hoge betredingstolerantie en snelle vestiging met een hoog herstellingsvermogen. Daarmee is dit mengsel ideaal voor een grasmat die tegen een stootje moet kunnen. Spelende kinderen en huisdieren zijn geen uitdaging voor dit gras, want het kan het allemaal aan. 

Gras met een snelle vestiging

Dit gras vestigt zich razendsnel door het grote aandeel Engels raaigras. En dat doet het nu nog sneller doordat dit mengsel maar liefst 10% eenjarig raaigras bevat. Het mengsel bestaat daarmee voor bijna de helft uit fijnbladig Engels raaigras; dit gras heeft een hoge sierwaarde.

Gras dat presteert onder druk

Het speel- en sportmengsel presteert niet alleen op de betredingstolerantie en de snelle vestiging. Ook het herstellingsvermogen is hoog. Hierdoor is de schade, mocht die toch ontstaan, in een mum van tijd weer hersteld. Daarnaast presteert dit gras zelfs onder droge omstandigheden. Daarmee staat het dus garant voor een sterk, en mooi gazon dat simpelweg topprestaties levert.

Samenstelling

 - 45% Engels raaigras
 - 15% Veldbeemdgras
 - 10% Roodzwenkgras - Gewoon
 - 10% Roodzwenkgras - Fijne uitlopers
 - 20% Roodzwenkgras - Forse uitlopers
 - In dit mengsel is 10% eenjarig Engels raaigras opgenomen

Eigenschappen

checkmark Razend snelle vestiging

checkmark Hoge betredingstolerantie

checkmark Goed herstellingsvermogen

checkmark Breed inzetbaar

checkmark Unieke samenstelling met eenjarig Engels raaigras

 

 

Specificaties
  • SoortGreen Star Tempo
  • Inhoud5 KG | 15 KG
  • Geschikt voorGazons
  • Zaaidichtheid200 - 250 kg/ha.
  • ZaaiperiodeMaart - September
  • EAN-
  • Artikel codeTHS.TEM.SPEEL.5KG | THS.TEM.SPEEL.15KG