Earthway
Aanhangstrooier 2050TP
€229,95 €199,95
Earthway
Schouderstrooier 2750
€74,95
Earthway
Multifunctionele strooiwagen F80PD
€695,95 €645,95
Earthway
Buikstrooier 3100
€229,95
Earthway
Flex select Low-Output
€199,95
Earthway
Flex select High-Output
€199,95

Strooiwagens en handstrooiers

Strooiwagens en handstrooiers zijn ideaal voor het snel en gelijkmatig verdelen van uw strooigoed. Denk hierbij aan graszaden, meststoffen en zout. Bekijk voor het aanschaffen van een strooiwagen of handstrooier hoeveel m² u moet strooien. Voor kleine- en middelgrote tuinen (circa. 100 m²) is een handstrooier een praktische optie. Voor grotere tuinen wordt aangeraden om een strooiwagen te gebruiken. Een strooiwagen is voor de grotere tuinen een stuk praktischer, onder andere doordat er meer strooigoed in kan en je niet telkens de wagen hoeft bij te vullen. 

Wanneer gebruik je de strooiwagen?

Een handstrooier of strooiwagen komt het hele jaar door goed van pas. Wanneer je de strooiwagen het best kan gebruiken, hangt af van het strooigoed. Wanneer je bijvoorbeeld kalk strooit, kun je dit het beste vroeg in het voorjaar doen, terwijl je strooizout vaak later in het jaar strooit. Benieuwd wanneer u het best kan strooien? Neem dan eens een kijkje op de zaaikalender.

Strooiwagen voor gazon

Alle handstrooiers en strooiwagens in ons assortiment zijn universeel. Ze zijn geschikt voor al het strooigoed, van graszaad tot kunstmest of korrelkalk.