Barenbrug

Lawngrass CamParc speelgazon 15KG

€121,95
€119,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Lawngrass CamParc speelgazon 15KG

Voor allerlei recreatieve terreinen zoals campings, parken, bermen en ligweiden is Lawngrass CamParc het ideale mengsel. Breed inzetbaar, dichte zode, droogtetolerant en kan goed tegen betreding. Met andere woorden alles wat je nodig bent voor gras dat tegen een stootje kan. En dat ook nog eens tegen een gunstige prijs!

Breed inzetbaar graszaad?

Lawngrass is te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu parken betreft of lig- en speelweiden, Lawngrass is geschikt voor alle ondergronden waarop niet té intensief gespeeld wordt. Het is alsnog een zeer geschikt mengsel om te gebruiken op een gazon waar kinderen op spelen. En door de snelle kieming en vestiging heb je binnen een paar weken een mooie grasmat om van te genieten.

Gras met een goede betredingstolerantie

De rassen die gebruikt worden in Lawngrass, zijn goed bestand tegen betreding. Hierdoor is er geen reden om zorgen te maken over je gazon als er stevig op geravot wordt. Zo nu en dan erop voetballen, rennen, etc. kan dus prima. En zelfs als er schade ontstaat aan het grasmat dan hersteld het zichzelf in no-time. Het heeft naast de betredingstolerantie namelijk ook een prima zelfherstellend vermogen.

Gras met een dichte zode!

Dankzij Lawngrass wordt een dichte zode verkregen. Dit draagt onder andere bij aan de goede betredingstolerantie, maar het zorgt ook voor een mooi ogend gazon. Je zult dan ook niet zo gauw de grond daaronder zien. Dat betekend ook dat er heel weinig plek is voor onkruid en mos. Je neemt zo hun plek in waardoor zij eigenlijk geen kans hebben om te groeien. Het gras ziet er vers gemaaid natuurlijk er op zijn best uit. Dit gras kan ook prima tegen kort maaien. Je kan het gras prima tot een lengte van 4 centimeter kort maaien.

Droogtetolerant grasmengsel

Het graszaadmengsel heeft een goede droogtetolerantie. Hierdoor is het ook goed te gebruiken op drogere gronden en op gronden waar minder water beschikbaar is. Zo ben je er zeker van dat ook op plaatsen waar minder vaak beregend kan worden, een mooie grasmat ontstaat.

Samenstelling:

 - Engels raaigras 50%
 - Roodzwenkgras (fors) 40%
 - Veldbeemdgras 10%

Eigenschappen

checkmark Een snelle kieming en vestiging

checkmark Kan goed tegen betreding

checkmark Heeft een dichte zode

checkmark Kan tegen kort maaien (4 cm)

checkmark Zelfherstellend

checkmark Kan goed tegen droogte

 

Specificaties
  • Soort Lawngrass CamParc
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor600-750 m²
  • Zaaidichtheid2.5 tot 3 kg per 100 m²
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8712238021840
  • Artikel code1820049