Barenbrug

S.O.S. Super Over Seeding Gazonherstel 15KG

€116,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug S.O.S. Super Over Seeding Gazonherstel 15KG

SOS technology inside!

Gras à la minute! Het snelst kiemende graszaad dat zelfs bij lage temperaturen vanaf 6°C kiemt. SOS kan het hele jaar worden ingezet. Na doorzaaien met SOS ziet de grasmat er weer uit als nieuw.

Snelste vestiging

Snelste vestiging is mogelijk met de nieuwste generatie eenjarig raaigras: SOS! SOS is door de snelste vestiging de laatste jaren een zeer bekend en populair mengsel geworden. Renovatie van het veld is voor sportvelden in de winter hard nodig om de velden zo snel mogelijk weer te kunnen bespelen. Doorzaaien met SOS garandeert een grasbezetting van minimaal 60% binnen een maand. Dat is maar liefst 18 dagen sneller dan standaard mengsels die Engels raaigras bevatten.

Doorzaaien bij lage temperaturen

Doorzaaien bij lage temperaturen is met de meeste grasmengsels onmogelijk, SOS kan daarentegen al worden doorgezaaid bij een bodemtemperatuur van maar 6 °C. Dit betekent normaal dat clubs moeten schuiven met de bezetting van hun velden. SOS maakt hier een eind aan, wanneer SOS op de juiste momenten wordt doorgezaaid, al aan het eind van de winter, wordt een grasmat van hoge kwaliteit gewaarborgd.

Voorkom onkruiden zoals straatgras

In de koudere maanden is het raadzaam om SOS te gebruiken. SOS kiemt al bij zo’n 6 graden en Straatgras kiemt pas bij 8-10 graden. Zo gaat SOS de strijd aan met straatgras. SOS heeft ook nog eens een zeer snelle kieming en zo heeft u na zo’n twee weken weer een egale grasmat zonder kale plekken.

Speelseizoen verlengen

Het speelseizoen verlengen is niet zo vanzelfsprekend, normale grasmengsels kiemen namelijk niet bij lage bodemtemperaturen. Dankzij SOS wordt het speelseizoen verlengd met een paar maanden. Door de grasmat vroeg in het voorjaar door te zaaien, behoudt het veld een goede grasbezetting. Velden kunnen zo intensiever bespeeld worden dan daarvoor. Het speelseizoen verlengen is mogelijk met SOS, soms met wel 100 uur meer per jaar.

Samenstelling:

 - SOS 50%
 - Engels raaigras 50%

Eigenschappen

checkmark Snelste vestiging

checkmark Doorzaaien bij lage temperaturen

checkmark Voorkom onkruiden zoals straatgras

checkmark Speelseizoen verlengen

checkmark Kieming voorspellen

checkmark SOS technologie

 

Specificaties
  • SoortSOS Herstel
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor300 tot 500 m²
  • Zaaidichtheid3-5 kg/100m²
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8712238992997
  • Artikel code1820115