S.O.S. Super Over Seeding Gazonherstel 15KG
Uw winkelwagen:
Totaal
Barenbrug

S.O.S. Super Over Seeding Gazonherstel 15KG

€114,95
€107,95
Levertijd: 5 -7 werkdagen levertijd
  • Bestel 2 voor €105,95 per stuk en bespaar 2%
  • Bestel 6 voor €101,95 per stuk en bespaar 6%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Product informatie
Barenbrug S.O.S. Super Over Seeding Gazonherstel 15KG
 
SOS technology inside!
Gras à la minute! Het snelst kiemende graszaad dat zelfs bij lage temperaturen vanaf 6°C kiemt. SOS kan het hele jaar worden ingezet. Na doorzaaien met SOS ziet de grasmat er weer uit als nieuw.
 
Snelste vestiging
Snelste vestiging is mogelijk met de nieuwste generatie eenjarig raaigras: SOS! SOS is door de snelste vestiging de laatste jaren een zeer bekend en populair mengsel geworden. Renovatie van het veld is voor sportvelden in de winter hard nodig om de velden zo snel mogelijk weer te kunnen bespelen. Doorzaaien met SOS garandeert een grasbezetting van minimaal 60% binnen een maand. Dat is maar liefst 18 dagen sneller dan standaard mengsels die Engels raaigras bevatten.
 
Doorzaaien bij lage temperaturen
Doorzaaien bij lage temperaturen is met de meeste grasmengsels onmogelijk, SOS kan daarentegen al worden doorgezaaid bij een bodemtemperatuur van maar 6 °C. Dit betekent normaal dat clubs moeten schuiven met de bezetting van hun velden. SOS maakt hier een eind aan, wanneer SOS op de juiste momenten wordt doorgezaaid, al aan het eind van de winter, wordt een grasmat van hoge kwaliteit gewaarborgd.
 
Voorkom onkruiden zoals straatgras
In de koudere maanden is het raadzaam om SOS te gebruiken. SOS kiemt al bij zo’n 6 graden en Straatgras kiemt pas bij 8-10 graden. Zo gaat SOS de strijd aan met straatgras. SOS heeft ook nog eens een zeer snelle kieming en zo heeft u na zo’n twee weken weer een egale grasmat zonder kale plekken.
 
Speelseizoen verlengen
Het speelseizoen verlengen is niet zo vanzelfsprekend, normale grasmengsels kiemen namelijk niet bij lage bodemtemperaturen. Dankzij SOS wordt het speelseizoen verlengd met een paar maanden. Door de grasmat vroeg in het voorjaar door te zaaien, behoudt het veld een goede grasbezetting. Velden kunnen zo intensiever bespeeld worden dan daarvoor. Het speelseizoen verlengen is mogelijk met SOS, soms met wel 100 uur meer per jaar.
 
Waarom kiezen voor SOS Gazonherstel?
 
-Snelste vestiging
-Doorzaaien bij lage temperaturen
-Voorkom onkruiden zoals straatgras
-Speelseizoen verlengen
-Kieming voorspellen
- SOS technologie
 
Eigenschappen
 
Samenstelling
50% SOS
50% Engels raaigras
 
 
Specificaties
  • SoortSOS Herstel
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor300 tot 500 m²
  • Zaaidichtheid3-5 kg/100m²
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8712238992997
  • Artikel code1820115