Barenbrug

Speedy Green 15KG

€89,95
€82,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Koop 42 voor €79,95 per stuk en bespaar 4%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Speedy Green 15KG

Snelkiemend graszaad

Het Speedy Green graszaad van marktleider Barenbrug ontkiemt ontzettend snel waardoor er binnen een paar weken al een groene zode ontstaat. Hierdoor is dit grasmengsel uiterst geschikt voor het doorzaaien van bestaande speel- en sportvelden. Met Barenbrug Speedy Green heb je binnen no-time weer een volle, dichte grasmat, in plaats van een grasmat vol gele en kale plekken. Doordat dit graszaad zo snel ontkiemt, krijgt onkruid vrijwel geen kans om de kop op te steken. 

Breed toepasbaar graszaad

Barenbrug Speedy Green kan vrijwel over worden toegepast. Het is niet alleen een bruikbaar mengsel voor sportvelden; nee, je kan dit gras ook inzaaien in speelvelden, parken en andere plaatsen welke intensief gebruikt worden. Veel groenbeheerders kiezen bewust voor Speedy Green, aangezien dit graszaad erg snel ontkiemt, zodat er tijdens de zomerstop snel weer een volle grasmat kan worden gecreëerd. 

Beschadigd grasveld? Geen probleem!

Wanneer je jouw beschadigde grasveld inzaait met Barenbrug Speedy Green, vorm je een stevige grasmat dat zeer goed bestand is tegen regelmatige betreding. Het is niet voor niets dat dit mengsel ook voor professionele doeleinden gebruikt word! Het graszaad van Barenbrug wordt gebruikt in Europese en internationale competities als het EK- en WK voetbal en ook de Olympische Spelen. Met Barenbrug Speedy Green haal je een mengsel in huis dat zich in de praktijk reeds positief bewezen heeft, zelfs op het allerhoogste toneel! 

Het grasmengsel heeft iets meer bemesting nodig dan een standaard grasmengsel om de groei te blijven bevorderen. De maximale maaihoogte is 2 cm. De optimale maaihoogte ligt tussen de 3-5 cm. Het Speedy Green graszaad kan dus kort afgemaaid worden. Dit geeft het grasveld een extra mooie uitstraling.

Samenstelling:

 - Engels raaigras 100%

Eigenschappen

checkmark Voor speel- en sportvelden

checkmark Erg snelle vestiging

checkmark Zeer goede bespelingstolerantie

checkmark Kan kort afgemaaid worden

checkmark Breed inzetbaar

checkmark Perfect doorzaaimengselSpecificaties
  • SoortSpeedy Green
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor+/- 1000 m²
  • Zaaidichtheid1,5-2,5kg/100m²
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8712238990474
  • Artikel code1820070