Barenbrug

Barenbrug
Happy Lawn 500 gram 25m2
Vanaf: 19,95
Barenbrug
Lawn Clover 10 kg
229,95
Barenbrug
Bar Duo Bent 15KG | Barenbrug
Vanaf: 599,95
Barenbrug
Bar All Bent 15KG
Vanaf: 479,95
Barenbrug
Bar Airport 15KG | Barenbrug
Vanaf: 199,95
Barenbrug
Green Spirit Maaien 15KG
Vanaf: 194,95
Barenbrug
Green Spirit Structuur 15KG
Vanaf: 174,95
Barenbrug
Resilient Blue Golf 15KG
Vanaf: 177,95
Barenbrug
Bar Rough 15KG
169,95
Barenbrug
Speedy Green 15KG
126,95 Vanaf: 114,95

Barenbrug

Barenbrug, ook wel ‘Royal Barenbrug’, is een wereldwijd bekend merk in graszaden. Een zak Barenbrug zit niet alleen vol met graszaad, maar ook vol met voordelen. Barenbrug is de absolute marktleider en wereldwijd toonaangevend op gebied van graszaad voor verschillende doeleinden als veehouderij, sport & recreatie en paardenhouderij.

Oorsprong van Barenbrug

Joseph Barenbrug, de oprichter van het merk met ondertussen de ‘Royal’ titel, zag een wereld aan mogelijkheden in gras. Hij begon met het ontwikkelen van verschillende rassen gras voor verschillende doeleinden. Joseph vond het leuk om de uitdaging op te zoeken en mensen te helpen met verschillende vraagstukken. Of het nou ging om aantrekkelijk gras voor in parken, smakelijk gras met hoge voedingswaarden voor vee, of extreem sterk gras voor sportvelden: Joseph Barenbrug ging de uitdaging aan.

Waar Joseph zo’n 115 jaar geleden begon, zetten Frank en Bastiaan (de vierde generatie) deze missie tot op de dag van vandaag door. Het is dan ook geen wonder dat het familiebedrijf de wereldleider is op het gebied van de ontwikkeling van graszaad. Juist door hun enorme aanzien in de markt, de jarenlange ervaring en hun duurzame bedrijfsvoering, heeft Barenbrug in 2004 de koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. 

Populaire producten van Barenbrug

Barenbrug heeft voor ieder soort gazon een oplossing. Het graszaad van Barenbrug wordt onder andere gebruikt in Olympische stadions en in de Kuip, het stadion van Feyenoord. Dit zegt uiteraard wat over de kwaliteit die het prestigieuze merk te bieden heeft! Barenbrug heeft zich verdiept in meerdere toepassingsmogelijkheden voor gras, die hieronder te lezen zijn. 

Speel- en sportgras

Naast grassoorten voor je gazon, bestaan er ook graszaden voor Sport & Recreatie. Speciaal voor de grotere gazons die intensief betreedt worden, zijn er sportgraszaden. De sportgrassen zijn voorzien van de sterkste grasrassen die resulteren in een sterke en dichte zode. Een mooi voorbeeld van het ideale sportgras, is de Barenbrug - Bar Power RPR (ook wel bekend als de ‘Barenbrug Speel & Sport'). De RPR is namelijk uiterst geschikt voor het opnieuw inzaaien of doorzaaien van speel- en sportgazons. RPR is een speciale technologie die ervoor zorgt dat het gras uitlopers vormt, waardoor het gras veel sterker is dan standaard graszaad. Het gras vormt een dichte zode en is zeer goed bestand tegen regelmatige betreding. Ontstaat er toch een kale plek in je gazon? Geen zorgen, Bar Power RPR beschikt over een ijzersterk zelfherstellend vermogen. Op deze manier kun je dus genieten van je sport, zonder zorgen over het gras!

Op speelgras moet vooral gespeeld, maar ook geleefd worden. Speelgraszaad levert een mooie en donkergroene grasmat op met een hoge betredingstolerantie. Spelen en leven doe je het liefst zonder zorgen, en het aanschaffen van het juiste speelgras kan hier zeker een handje bij helpen. 

Schaduwgras

Bij Barenbrug zijn ze van alle markten thuis: heb je een gazon die het langste dagdeel in de schaduw ligt? Geen probleem, Barenbrug heeft hier zijn specifiek samengestelde schaduwgrassen voor ontwikkeld. Een van de bestverkochte mengsels is de Barenbrug - Schaduw & Zon. Verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden. 

Siergras

De naam zegt het al: siergraszaad bevat verschillende grasrassen die voor een perfect ogende grasmat en een luxe, stijlvolle uitstraling zorgen! Barenbrug heeft speciaal een mengsel ontwikkeld voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de sierwaarde van het gazon met hun Barenbrug - Bar Elegance variant. Siergras op z’n best!

Herstelgras

Ben je van plan het volledige gazon opnieuw bij te zaaien? Of slechts enkele kale plekken? Met Barenbrug is gras zaaien geen lastige klus. Dit kun je namelijk het beste doen met een goed herstelgraszaadmengsel. Met een doorzaai- en herstelgras herstel je niet alleen je gras, maar ook het plezier dat je kunt ervaren van je gazon. Neem bijvoorbeeld de Barenbrug - Rapide, een mengsel die binnen no-time weer zal zorgen voor een mooie grasmat met een dichte zode! Herstelgras van Barenbrug bevat een hoog percentage aan Engels raaigras. Dit zorgt voor een snelle opkomst en herstel van je grasveld. Het herstelgraszaad heeft een speciale S.O.S. (Super Over Seeding) technologie zodat je al heel vroeg in het voorjaar kan zaaien bij lage temperaturen vanaf 6 graden. Met een herstelgazon van Barenbrug ben je verzekerd van een groene, zorgeloze zomer!

Openbaar groen

Barenbrug zaad kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden in het openbaar groen. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar het ideale campinggras, zal de Barenbrug - Lawngrass CamParc Speelgazon een goede match zijn. Zoek je mooi gras voor in de bermen langs de weg? Kijk dan eens naar de Barenbrug - Roadside / Bermenmengsel. Voor de dijken kent Barenbrug een speciaal dijkenmengsel, namelijk de Barenbrug - Dijkenmengsel. Kortom, Barenbrug heeft voor vele verschillende recreatieve doeleinden een speciaal graszaadmengsel! 

Dierenweide

Ook biedt Barenbrug varianten graszaad voor smakelijk gras en goede bodembescherming. Door de verschillende grasrassen zijn de varianten Barenbrug zaden geschikt voor verschillende grondsoorten onder hevige omstandigheden. Voor de paardenweide en veeteelt (waaronder de Barenbrug - BG4 Superplus Weide).

Voordelen van Barenbrug

We zetten graag alle voordelen nog eens voor je op een rijtje!

1. Kwaliteit: De graszaden van Barenbrug zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor kiemkracht, dichtheid en duurzaamheid.

2. Geschikt voor verschillende omstandigheden: Barenbrug heeft graszaden ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Of u nu graszaad nodig heeft voor een schaduwrijke of zonnige plek, voor een speel- en sportveld of voor het herstellen van je gazon, Barenbrug heeft het juiste graszaad voor jou!

3. Barenbrug graszaad kopen is makkelijk: Barenbrug graszaden zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij Graszaaddirect! Bestel Barenbrug gemakkelijk, veilig en snel via onze webshop. 

4. Snelle groei: De graszaden van Barenbrug zorgen voor een snelle groei van je gazon. Hierdoor kunt u snel genieten van een prachtig groen gazon.

5. Duurzaamheid: De graszaden van Barenbrug zijn duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor blijft het gazon er mooi en gezond uitzien, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Koop Barenbrug producten bij Graszaaddirect

Uiteraard hebben wij Barenbrug graszaad te koop! Mocht je nog niet precies weten welke variant Barenbrug gazonzaad het beste past bij jouw doeleinde, dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact op met onze specialisten!