Barenbrug

Barenbrug
Bar Power RPR (Speel & Sport) - 5KG
€59,95 €56,95
Barenbrug
Water Saver (Dry & Strong) 5kg
€54,95 €49,95
Barenbrug
BG4 Superplus (weide) 15 kg
€119,95 €109,95
Barenbrug
Weidegras 3 Superplus (weide) - 15 kg
€94,95 €82,95
Barenbrug
BG11 Superplus (weide) - 15 kg
€109,95 €90,95

Barenbrug

Barenbrug is marktleider en wereldwijd toonaangevend op gebied van graszaad voor verschillende doeleinden als veehouderij, sport, recreatie en paardenhouderij. Barenbrug is een welbekend merk in de professionele sportwereld.

Alle toepassingen van Barenbrug graszaad op een rijtje

Barenbrug heeft voor ieder soort gazon een oplossing. Graszaaddirect.nl beschikt over een breed assortiment aan Barenburg graszaden. Hieronder leest u welke grassoorten er te koop zijn. Barenbrug graszaad wordt gebruikt in o.a. Olympische stadions en in de Kuip, het stadion van Feyenoord. 

Speel en Sportgras

Speciaal voor de ietwat grotere gazons welke intensief betreed worden, zijn er sportgraszaden. De sportgrassen zijn voorzien van de sterkste grasrassen welke resulteren in een sterke en dichte zode.

Speelgras: er moet op gelopen, gespeeld en geleefd worden. Dat doet het dan ook, speelgraszaad levert namelijk een mooie en donkergroene grasmat op met een hoge betredingstolerantie.

Een van uw favorieten! De Barenbrug RPR. Niet zo gek natuurlijk, want de RPR is snel opkomend, ijzersterk, zelfherstellend, breed inzetbaar, hoge ziekteresistentie, onkruid-afwerend en beschikt over een dichte zode.

Schaduwgras

Bij Barenbrug zijn ze van alle markten thuis: Heeft u een gazon welke het langste dagdeel in de schaduw ligt? Geen probleem, Barenbrug heeft hier zijn specifiek samengestelde schaduwgrassen voor ontwikkeld. Een van de meestverkochte mengsels is de Schaduw & Zon. Verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden. 

Siergras

De naam zegt het al: siergraszaad bevat verschillende grasrassen die voor een perfect ogende grasmat en een luxe, stijlvolle uitstraling zorgen. Barenbrug heeft speciaal een mengsel ontwikkeld voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de sierwaarde van het gazon met hun 'Bar Elegance' variant.

Herstelgras

Volledige gazon opnieuw bijzaaien of slechts enkele kale plekken? Dit kunt u het best doen met een herstelgraszaad mengsel. Bescherm uw gazonplezier met herstelgras. Neem bijvoorbeeld de Barenbrug Rapide. Met dit mengsel heeft u binnen no-time weer een dichte zode!

Openbaar Groen

Barenbrug heeft verschillende graszaden voor openbaar groen zoals gemeente grasvelden, bermen, dijken, ligweiden, campingterreinen,.. Kortom, voor vele verschillende recreatieve doeleinden.

Dierenweide

Meerdere varianten graszaad voor smakelijk gras en goede bodembescherming. Door de verschillende grasrassen zijn de graszaden geschikt voor verschillende grondsoorten onder hevige omstandigheden. Voor de paardenweide en veeteelt (waaronder de BG4).