Barenbrug

Barenbrug
Bar Trio Bent 15KG
€549,95 €519,00
Barenbrug
Bar Duo Bent 15KG
€449,00
Barenbrug
Sport Duo Doorzaai 15KG
€219,95 €164,95
Barenbrug
SOS Golf Ultrafine 15KG
€166,95
Barenbrug
Bar All Bent 15KG
€419,00
Barenbrug
Bermbloemenmengsel 1KG
€209,95 €169,95
Barenbrug
Bar Airport 15KG
€159,95 €124,50
Barenbrug
Green Spirit Maaien 15KG
€164,95 €126,95
Barenbrug
Green Spirit Structuur 15KG
€147,95 €114,95
Barenbrug
Bar Superb 15 kg
€174,95 €169,95
Barenbrug
Bar Intensive RPR 15 kg
€149,95
Barenbrug
Resilient Blue Golf 15KG
€154,95
Barenbrug
Bar Rough 15KG
€149,95
Barenbrug
Bar Extreme RPR 15KG
€149,95
Barenbrug
Speedy Green 15KG
€112,95

Barenbrug

Barenbrug is een wereldwijd bekend graszaad merk. Een zak Barenbrug zit niet alleen vol met graszaad, maar ook vol met voordelen.

Barenbrug is marktleider en wereldwijd toonaangevend op gebied van graszaad voor verschillende doeleinden als veehouderij, sport, recreatie en paardenhouderij. 

Alle toepassingen van Barenbrug graszaad op een rijtje

Barenbrug heeft voor ieder soort gazon een oplossing. Graszaaddirect.nl beschikt over een breed assortiment aan Barenburg graszaden. Hieronder leest u welke grassoorten er te koop zijn. Barenbrug graszaad wordt gebruikt in o.a. Olympische stadions en in de Kuip, het stadion van Feyenoord. 

Speel en sportgras

Speciaal voor de ietwat grotere gazons welke intensief betreed worden, zijn er sportgraszaden. De sportgrassen zijn voorzien van de sterkste grasrassen welke resulteren in een sterke en dichte zode.

Speelgras: er moet op gelopen, gespeeld en geleefd worden. Dat doet het dan ook, speelgraszaad levert namelijk een mooie en donkergroene grasmat op met een hoge betredingstolerantie.

Schaduwgras

Bij Barenbrug zijn ze van alle markten thuis: Heeft u een gazon welke het langste dagdeel in de schaduw ligt? Geen probleem, Barenbrug heeft hier zijn specifiek samengestelde schaduwgrassen voor ontwikkeld. Een van de bestverkochte mengsels is de Schaduw & Zon. Verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden. 

Siergras

De naam zegt het al: siergraszaad bevat verschillende grasrassen die voor een perfect ogende grasmat en een luxe, stijlvolle uitstraling zorgen. Barenbrug heeft speciaal een mengsel ontwikkeld voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de sierwaarde van het gazon met hun 'Bar Elegance' variant.

Herstelgras

Volledige gazon opnieuw bijzaaien of slechts enkele kale plekken? Dit kunt u het best doen met een herstelgraszaad mengsel. Bescherm uw gazonplezier met herstelgras. Neem bijvoorbeeld de Barenbrug Rapide. Met dit mengsel heeft u binnen no-time weer een dichte zode! Herstelgras van Barenbrug bevat een hoog percentage aan Engels raaigras. Dit zorgt voor een snelle opkomst en herstel van je grasveld. Het herstelgraszaad heeft een speciale S.O.S. (Super Over Seeding) technologie zodat je al heel vroeg in het voorjaar kan zaaien bij lage temperaturen vanaf 6 graden.

Openbaar Groen

Barenbrug heeft verschillende graszaden voor openbaar groen zoals gemeente grasvelden, bermen, dijken, ligweiden, campingterreinen,.. Kortom, voor vele verschillende recreatieve doeleinden.

Dierenweide

Meerdere varianten graszaad voor smakelijk gras en goede bodembescherming. Door de verschillende grasrassen zijn de graszaden geschikt voor verschillende grondsoorten onder hevige omstandigheden. Voor de paardenweide en veeteelt (waaronder de BG4).

Barenbrug Bar Power RPR

Bar Power RPR is uiterst geschikt voor het opnieuw inzaaien of doorzaaien van speel- en sportgazons. RPR is een speciale technologie welke er voor zorgt dat het gras uitlopers vormt, waardoor het gras veel sterker is dan standaard graszaad. Het gras vormt een dichte zode en is zeer goed bestand tegen regelmatige betreding. Ontstaat er toch een kale plek in je gazon? Geen zorgen, Bar Power RPR beschikt over een ijzersterk zelf herstellend vermogen. 

Barenbrug Water Saver

We krijgen tegenwoordig steeds vaker te maken met langdurige periodes van droogte. Extreme droogte kan een grasveld ernstig beschadigen. Barenbrug heeft kortgeleden een revolutionair, innovatief mengsel op de markt gebracht die hitte- en droogtebestendig is. Met Barenbrug Water Saver versla je de droge weersomstandigheden. Dit mengsel bestaat voor 80% uit specifieke Barenbrug rietzwenkgras. Dit grastype wortelt zich ongeveer 80 cm diep in de grond. Eén van de meest voorkomende grasrassen in Nederland, namelijk Engels raaigras, wortelen slechts 15 centimeter diep in de grond. Water Saver is een mengsel dat zich dus zeer diep wortelt. Het gras is hierdoor in staat om een vele grotere buffer aan water en voedingsstoffen als suiker op te slaan, welke goed van pas komen tijdens de droge zomermaanden.