Blossombs

Eggbox zaadbolletjes - 6 stuks

€9,95
€7,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Blossombs Eggbox zaadbolletjes - 6 stuks

6 wilde bloemzaadbolletjes in 1 grappig eierdoosje. Help de natuur, de vlinders en de bijen... en breng kleur in jouw omgeving. In de tuin of op het balkon: het kan met Blossombs allemaal! Met deze vrolijk gekleurde zaadbommetjes breng je meteen meer sfeer en kleur in je tuin of op het balkon. Daarnaast verricht je ook nog een goede daad: je maakt de omgeving namelijk een stukje leefbaarder voor bijen en vlinders. En deze nuttige insecten helpen op z'n beurt je bloemen en planten in de border weer, doordat ze deze bestuiven. 

Het is heel makkelijk: strooi de Blossombs simpelweg op de plek waar je een bloemenweide wilt aanleggen. Dit kan op een braakliggend stukje in de tuin zijn, maar ook op het balkon in bijvoorbeeld een bloempot. Vervolgens, moet je je geduld even een aantal weekjes op de proef stellen. Meer hoef je niet te doen! Je kunt al snel genieten van de kleurrijke bloemen in je tuin of op je balkon. En bijen en vlinders zullen de weg naar je tuin/balkon al snel vinden!

Tip: wil je dat de bloemen extra snel groeien? Houdt de bodem dan vochtig door het regelmatig te bewateren met een gieter of tuinsproeier.

Zaaitijd*: maart t/m september

*De ideale zaaiperiode is, afhankelijk van het weer, tijdens de maanden maart tot en met september. Gooi je de Blossoms later in het seizoen buiten? Geen probleem, dan komen ze gewoon in de lente op! De Blossoms zijn minstens 2 jaar houdbaar.

Eigenschappen

checkmark Gemaakt in Nederland: inheemse bloemzaden

checkmark Kleurrijk

checkmark Leuk om weg te geven als cadeautje of relatiegeschenk

checkmark Biologische bloemzaden met natuurlijke klei, nutriënten en kleurpigmenten

checkmark Creëer een kleurrijke tuin of balkon

checkmark Trekt nuttige bijen en insecten aan

Specificaties
  • Inhoud6 Blossombs
  • EAN8720387429288
  • Artikel code100004