Pokon

Gazon Revolutie 3-in-1

€13,95
€12,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Pokon Gazon Revolutie Alles-in-1

Nieuw, nieuw en nog eens nieuw. Gazonbezitters opgelet! Ben jij je slechte gazon ook zo zat? Je bent zeker niet de enige! We hebben allemaal wel eens de buik vol van het onderhouden van het gazon. We willen allemaal kunnen genieten van een vol, sterk, gezond én groen gazon. Echter willen we er niet al te veel tijd aan besteden. Het klinkt onrealistisch, maar vanaf nu worden die wensen gewoon werkelijkheid! En dan wel met Gazon Revolutie Alles-in-1 van Pokon. Dit nieuwe product bevat echt álle graszaden en voedingsstoffen die je nodig hebt voor het creëeren van een stralend gazon.

Graszaad, meststoffen en een bodemverbeteraar

Pokon Gazon Revolutie is een combinatie van graszaden, meststoffen en een bodemverbeteraar. Met dit Alles-in-1 product pak je meerdere gazonproblemen aan in één handeling. Na het zaaien is je gazon binnen een tijdsbestek van 1 maand al 50% voller! Gazon Revolutie helpt je niet alleen met het zaaien van gras, maar ook met het voorkomen van mos & onkruid. En als kers op de taart zorgt dit wondermengsel er voor dat je in de toekomst geen last meer zult hebben van kale plekken in je gazon. De structuur van de bodem wordt immers een stuk luchtiger en de grond krijgt een betere vochthuishouding dankzij de toegevoegde bodemverbeteraar.

Gemak dient de mens

Zelfs voor de jongere generaties die niet al te veel verstand hebben van tuinklusjes - maar wel een gazon hebben - wordt het onderhouden van het gazon met dit revolutionaire mengsel slechts een peulenschil. Makkelijker kan bijna niet. Dus dames en heren, stroop jullie mouwen op en start een revolutie; kom nu in opstand tegen je slechte gazon!

Alles in 1

Pokon Gazon Revolutie is een 100% natuurlijk product en is daardoor veilig voor omgeving, kinderen en huisdieren. De zak bestaat voor 40% uit gerecycled plastic. Zo draag je ook nog eens bij aan een groene toekomst.

Samenstelling: 

Graszaad + NPK 9-4-0 met extra 2 MgO (2.5%) en ca0 (12%)

Naast graszaad bevat Gazon Revolutie de belangrijkste NPK voedingsstoffen, namelijk Stikstof (N), Fosfaat (P) en Kalium (K). Daarnaast beschikt Gazon Revolutie ook over magnesium. Magnesium geeft een mooie, donkergroene kleur aan de grassprieten. Het toegevoegde Silicium zorgt voor een betere bodemstructuur. Het toegevoegde ijzer voor een betere voedingsopname en het kalk voor het neutraliseren van de zuurgraad van de bodem.

Eigenschappen

Ideaal voor het herstellen of doorzaaien van je gazon

ALLES in 1: Graszaad + meststoffen + bodemverbeteraar

Voor een vol, sterk, gezond én supergroen gazon

Een stralend gazon zonder al te veel moeite

Voorkomt mos, onkruid en kale plekken in de toekomst

Geschikt voor alle type gazons

100% natuurlijk product

Veilig voor omgeving, kinderen en (huis)dieren

 

Specificaties
  • SoortGazon Revolutie
  • Inhoud4 kg | 7,5 kg
  • Geschikt voor80 m² | 150 m²
  • Zaaidichtheid50 gr/m² (ongeveer 1 handvol voor 1 m²)
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8711969037182 | 8711969037229
  • Artikel code7202110015 | 7202110018