Luxan

Genoxone ZX hardnekkig onkruid 250ml

€34,95
€33,95
Levertijd: 3 - 5 werkdagen levertijd
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Luxan Genoxone ZX hardnekkig onkruid 250 ml grootverpakking!

Tegen onkruid in struikgewas: zoals heermoes, distels, brandnetels, bramen etc.

Genoxone ZX is een bladherbicide met een systemische werking en is werkzaam tegen een breed spectrum van breedbladige en houtachtige planten zoals brandnetels, distels, hoefblad en andere breedbladige onkruiden. Ook heermoes, bramen en bosjes kunnen met dit middel prima aan worden gepakt. Genoxone ZX toepassen onder groeizame omstandigheden, er moet zich voldoende bladmassa hebben ontwikkeld voor toepassen. Genoxone ZX heeft geen werking op grassen.

Gebruiksaanwijzing

Tijdelijk of permanent onbeteelde terreinen, met uitzondering van verhardingen, ter bestrijding van bramen, bosjes, struiken, houtachtige planten, heermoes en breedbladigen (zoals brandnetels, distels etc.) Dosering: Pleksgewijze behandelingen:12,5 ml Genoxone ZX per liter water, voor de behandeling van plekken met onkruiden zoals brandnetels, bossages, hoefblad of andere onkruiden. Bespuit de planten tot de vloeistof er net niet afvloeit.

Wettelijk gebruiksvoorschrift

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als onkruidbestrijdingsmiddel, voor pleksgewijze toepassing: op tijdelijke of permanent onbeteelde terreinen, met uitzondering van verhardingen. Om het grondwater te beschermen mag dit product niet worden gebruikt in grondwaterbeschermingsgebieden en tevens niet in de periode 1 september tot en met 1 maart. Dit middel mag niet worden toegepast op open, halfopen en gesloten verhardingen (grind, schelpen, grasbetontegels, tegels, straatstenen, beton.

Bekijk ook eens de andere producten van Luxan.

Eigenschappen

Let op!

Wacht minimaal 4 weken met inzaaien van gewassen op met Genoxone ZX behandelde percelen. Het middel kan schade doen aan veel gewassen. Bij voorkeur niet toepassen in een warme of zonnige periode of als deze kort na toepassing wordt verwacht. Niet gebruiken in kassen. Voorkom dat het middel op bladeren van bomen terechtkomt. Coniferen in rusttoestand zijn ongevoelig voor Genoxone ZX, toch moet contact vermeden worden.

Dosering: 12,5 ml per liter water
Werkzame stoffen: 2,4-D en triclopyr

Specificaties
  • SoortOnkruidverdelger
  • Inhoud250 ml
  • Geschikt voor8 liter spuitvloeistof
  • Type bemestingVloeibaar
  • EAN8711957000891
  • Artikel code1060490