Blossombs

Giftbox Large zaadbolletjes - 9 stuks

€12,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Blossombs Giftbox Large zaadbolletjes - 9 stuks

In deze geschenkdoos zitten 9 wilde bloemenzaden (Blossombs) inclusief een biologisch jute bewaarzakje. Leuk om als cadeautje weg te geven en des te leuker om het zelf te ontvangen als cadeautje! Je kunt ze natuurlijk ook voor jezelf aanschaffen, om zo je eigen tuin meer kleur te geven. Wat je er ook mee doet: deze Blossombs zaadbolletjes zaai je altijd voor het goede doel! Het is namelijk hartstikke goed voor de natuur. Deze kleurrijke bolletjes vormen een kleurrijk bloementapijt en een voedselbron voor bijen en vlinders in de tuin.

De Blossombs kun je strooien waar je maar wilt: in de tuin, maar ook op het balkon in bijvoorbeeld een bloempot. Het werkt heel simpel: Gooi de Blossomb op de gewenste plek en wacht vervolgens een aantal  weekjes af. Meer hoef je niet te doen. Je kunt nu genieten van de kleurrijke bloemen in je tuin of op je balkon. 

Tip: wil je dat de bloemen extra snel groeien? Houdt de bodem dan vochtig door het regelmatig te bewateren met een gieter of tuinsproeier.

Zaaitijd*: maart t/m september

*De ideale zaaiperiode is, afhankelijk van het weer, tijdens de maanden maart tot en met september. Gooi je de Blossoms later in het seizoen buiten? Geen probleem, dan komen ze gewoon in de lente op! De Blossoms zijn minstens 2 jaar houdbaar.

Eigenschappen

checkmark Gemaakt in Nederland: inheemse bloemzaden

checkmark Vrolijk gekleurd

checkmark Leuk om weg te geven als cadeautje

checkmark 100% biologisch

checkmark Vormt een kleurrijke tuin/balkon

checkmark Helpt de natuur

checkmark Hoge aantrekkingskracht op bijen en vlinders

Specificaties
  • Inhoud9 Blossombs
  • EAN8720387429493
  • Artikel code100042