Blossombs

Giftbox Medium zaadbolletjes - 9 stuks

€10,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Koop 125 voor €8,75 per stuk en bespaar 20%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Blossombs Giftbox Medium zaadbolletjes - 9 stuks

Bijna hetzelfde als de Giftbox Large zaadbolletjes - 9 stuks, alleen dan zonder jutezakje. In dit bewaardoosje zitten 9 wilde bloemenzaden (Blossombs). Leuk om als cadeautje weg te geven of als relatiegeschenk. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf gaan inzaaien in je eigen tuin of balkon! Je geeft je tuin meteen meer kleur, maar daarnaast help je de natuur ook een handje. Naast dat deze zaadbolletjes een kleurrijke bloemenzee creëeren, dienen ze ook als voedselbron voor de o-zo-nuttige bijen en vlinders (die vervolgens je bloemen en planten in de border weer zullen bestuiven).

Strooi de Blossombs waar je maar wilt: in de tuin, maar het kan ook op het balkon in bijvoorbeeld een bloempot. Het werkt heel simpel: Gooi de Blossomb op de gewenste plek en wacht vervolgens een aantal weekjes rustig af. Meer hoef je niet te doen! Je kunt al snel genieten van de kleurrijke bloemen in je tuin of op je balkon. 

Tip: wil je dat de bloemen extra snel groeien? Houdt de bodem dan vochtig door het regelmatig te bewateren met een gieter of tuinsproeier.

Zaaitijd*: maart t/m september

*De ideale zaaiperiode is, afhankelijk van het weer, tijdens de maanden maart tot en met september. Gooi je de Blossoms later in het seizoen buiten? Geen probleem, dan komen ze gewoon in de lente op! De Blossoms zijn minstens 2 jaar houdbaar.

Eigenschappen

checkmark Gemaakt in Nederland: inheemse bloemzaden

checkmark Kleurrijk

checkmark Leuk om weg te geven als cadeautje of relatiegeschenk

checkmark Biologische bloemzaden met natuurlijke klei, nutriënten en kleurpigmenten

checkmark Creëer een kleurrijke tuin of balkon

checkmark Trekt nuttige bijen en insecten aan

Specificaties
  • Inhoud9 Blossombs
  • EAN8720387429486
  • Artikel code100041