Blossombs

Jute cadeauzakje met 8 zaadbolletjes

€9,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Blossombs Jute cadeauzakje met 8 zaadbolletjes

Een mooi Jute kadozakje met 8 zaadbollen . Leuk om als cadeautje weg te geven of als relatiegeschenk. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf gaan inzaaien in je eigen tuin of op je balkon! Blossombs brengen niet alleen kleur in jouw wereld, maar het draagt ook een steentje bij aan de natuur. Enerzijds vormen deze zaadbolletjes een kleurrijke bloemenzee in je tuin of balkon. Anderzijds dienen ze ook nog eens als voedselbron voor bijen en vlinders. Een win-win situatie voor mens en dier dus!

Strooi de Blossombs waar je maar wilt: in de tuin of op het balkon in bijvoorbeeld een bloempot of langs de berm. Het werkt heel simpel: gooi de Blossomb op de gewenste plek en wacht vervolgens een aantal weekjes rustig af. Meer hoef je niet te doen! Je kunt al snel genieten van de kleurrijke bloemen in je tuin of op je balkon. 

Tip: wil je dat de bloemen extra snel groeien? Houdt de bodem dan vochtig door het regelmatig te bewateren met een gieter of tuinsproeier.

Zaaitijd*: maart t/m september

*De ideale zaaiperiode is, afhankelijk van het weer, tijdens de maanden maart tot en met september. Gooi je de Blossoms later in het seizoen buiten? Geen probleem, dan komen ze gewoon in de lente op! De Blossoms zijn minstens 2 jaar houdbaar.

Eigenschappen

checkmark Gemaakt in Nederland: inheemse bloemzaden

checkmark Kleurrijk

checkmark Leuk om weg te geven als cadeautje of relatiegeschenk

checkmark Biologische bloemzaden met natuurlijke klei, nutriënten en kleurpigmenten

checkmark Creëer een kleurrijke tuin of balkon

checkmark Trekt nuttige bijen en insecten aan

Specificaties
  • Inhoud8 Blossombs
  • EAN8720387429295
  • Artikel code100007