Blossombs

Kraft zak zaadbolletjes MIX

€19,95
€16,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Blossoms Kraft zak zaadbolletjes -  MIX

Een grote kraft zak vol met kleurrijke Blossombs. Ideaal voor iedereen die zoveel mogelijk wilde bloemen wil verspreiden. Deze kraft zakjes zijn leuk om uit te delen en voor de creatievelingen onder ons kan het ook gebruikt worden om je eigen cadeautjes mee te maken. Creëer een kleurrijke bloemenzee in je tuin en help de bijen en vlinders aan een voedselbron! Deze zaadbommetjes kennen alleen maar voordelen voor zowel mens als dier. Extra leuk: Blossoms zijn gemaakt in Nederland. Hierbij zijn alleen biologische materialen gebruikt.

Strooi de Blossombs waar je maar wilt: in de tuin of op het balkon in bijvoorbeeld een bloempot. Het werkt heel simpel: gooi de Blossomb op de gewenste plek en wacht vervolgens een aantal weekjes rustig af. Meer hoef je niet te doen! Je kunt al snel genieten van de kleurrijke bloemen in je tuin of op je balkon. 

Tip: wil je dat de bloemen extra snel groeien? Houdt de bodem dan vochtig door het regelmatig te bewateren met een gieter of tuinsproeier.

Zaaitijd*: maart t/m september

*De ideale zaaiperiode is, afhankelijk van het weer, tijdens de maanden maart tot en met september. Gooi je de Blossoms later in het seizoen buiten? Geen probleem, dan komen ze gewoon in de lente op! De Blossoms zijn minstens 2 jaar houdbaar.

Eigenschappen

checkmark Gemaakt in Nederland: inheemse bloemzaden

checkmark Kleurrijk

checkmark Leuk om weg te geven als cadeautje of relatiegeschenk

checkmark Biologische bloemzaden gemaakt met natuurlijke klei, nutriënten en kleurpigmenten

checkmark Creëer een kleurrijke tuin of balkon

checkmark Trekt nuttige bijen en insecten aan

Specificaties
  • Inhoud25 Blossombs
  • EAN8720387429264 | 8720387429394
  • Artikel code100027 | 100037