RHP Universele Potgrond 40L - ca. 12kg
Uw winkelwagen:
Totaal
Pokon

RHP Universele Potgrond 40L - ca. 12kg

€9,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Bestel 54 voor €6,95 per stuk en bespaar 30%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Product informatie

Pokon RHP Universele Potgrond 40L - ca. 12kg


Potgrond Bio 40L is een goede voedingsbodem voor je planten. De hoofdbestanddelen zorgen voor een goede mix waarin planten zich goed kunnen ontwikkelen. Zowel in de grond als het bovengrondse deel. Er zit voldoende voeding in voor ca. 100 dagen. Door de toevoeging van rijstkaf krijgt de plant beschikking over bouwstoffen die de plant sterker maken. Het gevolg is dat de planten meer weerstand krijgen tegen ziektes en plagen.

MPS: Gecertificeerd duurzaam
Potgrond Bio 40L draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Hierdoor ziet de grond er anders uit dan je wellicht gewend bent. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vraag Wat zit er in mijn zak grond?

De voeding in deze potgrond is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de in Europa geldende normen. Bovendien is de verpakking duurzamer door het gebruik van plantaardige (Bio-based) grondstoffen.

RHP: Kwaliteit gegarandeerd
Potgrond Bio 40L draagt het RHP certificaat. Dit onafhankelijke keurmerk garandeert dat deze potgrond kwalitatief hoogwaardig en veilig is voor plant, mens en dier.

Biologische voeding
Deze potgrond is bemest met Pokon EKO-Mix 10-4-4, dit is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de EU normen 834/2007 en 889/2008.

Gebruiksaanwijzing
-Plant altijd zo snel mogelijk na de aankoop van je plant.
-Voor het planten de wortels in water dompelen.
-Vul de pot met Potgrond Bio 40L.
-Plaats de plant in de pot.
-Vul de grond aan en druk het vervolgens stevig aan.
-Geef daarna voldoende water.

Samenstelling
Potgrond Bio 40L is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen, waaronder tuinturf, houtvezel, rijstkaf, kalk en groencompost. Het gecomposteerde beukenblad zorgt voor extra bodemleven. Tevens bevat deze potgrond voeding voor ca. 100 dagen.

Verzorgingstip
In Potgrond Bio 40L zit voeding die door de plant wordt opgenomen. Na verloop van tijd raken deze voedingsstoffen op. Het is belangrijk om planten hierna regelmatig bij te voeden met een goede meststof.

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available