Over graszaaddirect.nl

Graszaaddirect.nl is een onderdeel van Mulder Retail BV.

Enkele jaren geleden wilden we een nieuwe grasmat aanleggen. Dat bleek een lastig en duur verhaal.
We hadden nogal wat graszaad nodig en de tuincentra in de omgeving hadden verpakkingen van maximaal 2 kilo. We konden het winkelkarretje dus afladen tegen schrikbarende prijzen. Grootverpakkingen waren in de buurt niet te vinden en van nood zijn we maar online gaan zoeken. Daar vonden we het één en ander, maar schrokken wederom van de prijzen en verzendkosten.
Omdat we zelf reeds sinds generaties een groothandel in agrarische grondstoffen hebben waren we snel genoeg in contact met fabrikanten en importeurs van graszaad. Na wat rekenwerk waren we er wel uit:

• Dat kan beter!
• Dat kan goedkoper!
• Dat kan sneller!
• Dat kan met veel meer service!

Zie daar het begin van Mulder Retail.


Toen nog vanuit de garage in Musselkanaal, een paar jaar later al een groot zelfstandig magazijn in Veendam en volop ruimte voor verdere groei de komende jaren. We voegen jaarlijks nieuwe shops toe en zijn nu breed actief in tuin- en dierartikelen met meerdere webshops. We groeien snel, maar toch voorzichtig. Voornamelijk omdat we alles uit eigen zak betalen en niet werken met externe financiers, aandeelhouders of een groot bankkrediet. We blijven graag zelf baas over de hut!

Een paar dingen houden we altijd in het vizier:
Kennis. We willen alles wel verkopen, maar willen er ook ZELF verstand van hebben.
Eerlijke prijzen. Wat betekent dat? Een scherpe prijs voor de klant, maar om ook op lange termijn een gezond bedrijf te blijven, willen we ook graag zelf er nog wat aan verdienen.
Keuze! Veel keuze! Heel veel keuze!! Vandaar onze specialistische webshops zoals Graszaaddirect.nl. Binnen een kleine productgroep bieden we heel veel keuze.
Snelheid. Alles wat we verkopen hebben (bijna) altijd zelf op voorraad!
Nuchter. Tsja, we blijven Groningers natuurlijk. Dus niet goed? Geld terug. Geen gedoe. Advies nodig? We zijn bereikbaar. Geen callcenters, geen zolderkamertje, geen keuzemenu. Gewoon rechtstreeks contact. Om maar een paar voorbeelden te noemen.
Toekomstgericht. Een familiebedrijf, al 6 generaties. Generatie 7 zit nog in de luiers maar ook aan hen willen we een toekomst bieden binnen het bedrijf. Mits ze daar belang bij hebben natuurlijk...

Wat we doen, willen we graag goed doen. Dat blijkt ook wel uit de vele beoordelingen die we reeds van klanten ontvangen hebben. Over de verschillende webshops is het gemiddelde beoordelingscijfer 4,7 sterren van de maximaal 5,0. En onze klanten? Die weten ons vanuit heel Europa al te vinden.

Dat is een notendop ons verhaal.
 

Ons Adres:
Mulder Retail - Graszaaddirect.nl
DWM-weg 12
9641 RA Veendam

Contactgegevens:
Tel. +31 (0)857 - 920171
Fax.+31 (0)599 - 610263

email: [email protected]

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 u.

Zakelijke informatie:
KVK nummer: 64920496
BTW nummer: NL855903624B01

Bankgegevens:
IBAN: NL34RABO0326373985
BIC: RABONL2U
Ten name van: Mulder Retail BV