Over graszaaddirect.nl

De uit molenaars voorgekomen familie Mulder heeft een rijke geschiedenis in de handel in granen. Het familiebedrijf, Mulder Retail BV, bestaat al ruim 100 jaar en wat ooit begon als een graanmolen is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. De kennis van gewassen is van generatie op generatie doorgegeven en is verankerd in dit familiebedrijf. Maar het blijft niet alleen bij het doorgeven van kennis, het gaat de familie er ook om dat ze ervoor zorgen dat de toekomstige generaties dezelfde of zelfs betere kansen krijgen om te genieten van de natuurlijke rijkdommen van onze aarde. Het doorgeven van een leefbare wereld heeft daarom minstens zo’n hoge prioriteit.

Hans Mulder wilde in het voorjaar van 2013 een grasmat aanleggen, maar kwam er al gauw achter dat dit een lastig en duur verhaal bleek te zijn. Het winkelkarretje liet prijzen zien waar je van schrok. Daarnaast bleek het ook dat grootverpakkingen niet te vinden waren, laat staan dat dit lokaal geproduceerd werd... Waarom was het zo lastig om goede, geschikte producten te vinden? Dat kan toch beter? In plaats van het denken in problemen denken wij graag in oplossingen en daarom duurde het niet lang voordat Graszaaddirect geboren was.Werken bij

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures om te kijken of je ons team kan komen versterken!

Waarom Graszaaddirect?

 

Bij Graszaaddirect willen we dat jij je eigen expert wordt. Wij delen graag onze kennis zodat jij zelfverzekerd aan de slag kunt. We verkopen alleen producten die we zelf produceren of waar we volledig achter staan. Kwaliteit, service, snelheid, veiligheid en een groenere wereld staan bij ons voorop. Bij ons ben jij een partner en kom je altijd op de eerste plaats. Daarnaast verkopen wij niet zomaar iets, wij verkopen enkel producten die wij zelf produceren of waar wij 100% achter staan. Kwaliteit, service, snelheid, veiligheid en een groenere wereld, dat zijn de kernwoorden die verweven zijn met Graszaaddirect. Bij ons ben jij een partner en daarom kom jij altijd op de eerste plaats. 

Graszaaddirect profiteert van meer dan 100 jaar kennis van de familie Mulder. Deze kennis is nu verweven in een bedrijf met een enthousiast team van zowel jonge als ervaren medewerkers. Ons team heeft één gemeenschappelijk doel: streven naar tevreden klanten, efficiënte werkprocessen, de beste kwaliteit, meer bewustzijn en uiteindelijk een betere, gezondere wereld.Onze missie

Samen de wereld mooier maken. Door de kracht van natuur en mens te verbinden, verduurzamen we jouw woon- en werkomgeving met onze hoogwaardige producten.

Onze visie

Van gazon tot biodiversiteit, wij helpen je de juiste keuze te maken voor een plezierige leefomgeving met impact. 

 

Contact:

Bellen vanuit Nederland (0) 857 - 920171
Bellen vanuit België +31(0) 857 - 920171
Mailen naar [email protected]
DMW-weg 12 9461 Veendam, NL