Mosskade 5 lt
Uw winkelwagen:
Totaal
HortiPro

Mosskade 5 lt

€77,95
Levertijd: Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
  • Bestel 2 voor €73,95 per stuk en bespaar 5%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Mosskade 5 liter

MossKade is een effectieve en natuurvriendelijke wijze voor het verwijderen van levermos en groene aanslag

Groene aanslag verwijderen Op dezelfde wijze waarop levermos wordt bestreden, kan ook groene aanslag op steen, beton en hout worden verwijderd. Het voordeel van gebruik op een zuigende ondergrond, is dat de nawerking veel langer is. Hoe meer MossKade wordt gebruikt, hoe langer de werking. Voor een optimale werking adviseren we ons doseringschema aan te houden

Levermos verwijderen Levermossen zijn typen bladmossen, waarvan vele ondersoorten bestaan. Deze mossen hebben geen vatenstelsel of wortelstelsel zoals planten. Deze verschillen zorgen ervoor dat MossKade wel levermos, overige mossen en algen bestrijdt en planten niet aantast of nauwelijks.

Mosskade: Het product bevat geen direct werkzame stoffen, maar werkt fysiek en is veilig voor gewassen (bij juiste toepassing) en dieren. Het is toepasbaar op alle ondergronden. Op zuigende ondergronden zoals beton, steen en hout heeft Mosskade een lange duurwerking. Gebruik bij voorkeur een spleetdop. Lees voor gebruik goed de verpakking.

Samenstelling en werking De ingrediënten van MossKade bestaan uit levensmiddelen die gezamenlijk een coating vormen. Deze coating is essentieel voor de fysieke bestrijding van mossen en algen. Aangezien de afzonderlijke ingrediënten van MossKade geen directe werking hebben op groene aanslag of mossen en er geen sprake is van een biologisch of chemische werking, is MossKade geen biocide.  Mosskade is toe te passen op alle ondergronden en daarom op diverse omgevingen in te zetten.

Eigenschappen

Toepasbaar bij:

-Houten bruggen
-Bestrating
-Borders
-Potculturen
-Pret- en dierenparken
-Havens
-Kampeerterreinen
-Beton- en houtcontructies
-Dak- en gevelreiniging
-Begraafplaatsen en monumenten 

Specificaties
  • SoortMos en groene aanslag bestrijder
  • Inhoud5 liter
  • Geschikt voor+/- 550 m²
  • Type bemestingVloeibaar
  • EAN8718564160031
  • Artikel code1250224