Betaalmethoden

Op Graszaaddirect.nl kunt u uw bestelling afrekenen met de volgende betalingsmethoden:

 • IDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • Friesland Bank
 • ING
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot Bankiers
 • Knab

dan kunt u direct met iDEAL betalen.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Buckaroo, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met iDeal, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van Buckaroo alwaar u de betaling kunt afronden! Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor Graszaaddirect.nl.
 

 • PAYPAL

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U dient hiervoor wel een Paypal-account te bezitten.Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Buckaroo, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met Paypal, u wordt namelijk doorgestuurd naar een aparte webpagina van Buckaroo alwaar u de betaling kunt afronden. Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor Graszaaddirect.nl.
 

 • BANCONTACT / MISTER CASH

Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders gemakkelijk online betalen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid hiervan zijn gegarandeerd. 
Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, Axa bank of VDK spaarbank kunnen middels Bancontact / Mister Cash online veilig en snel betalingen verrichten.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Buckaroo, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met BAncontact / Mister Cash, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van Buckaroo alwaar u de betaling kunt afronden! Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor Graszaaddirect.nl.

 • AFTERPAY - DIGITALE FACTUUR (ACHTERAF BETALEN)

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland & België) AfterPay voert voor Graszaaddirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Graszaaddirect.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €400,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hetconsumentendeel van de AfterPay website.

 • Creditcard

Graszaaddirect.nl accepteert ook betalingen met creditcard, te weten VISA, Mastercard en Maestro. Creditcard betalingen worden geaccepteerd zonder extra betalingskosten, ookal berekenen de meeste webshops juist wel extra kosten voor creditcard betalingen. Niet bij Graszaaddirect.nl, bij ons is het gewoon gratis! Creditcard betalingen zijn volledig veilig en betrouwbaar en biedt de consument veel bescherming en zekerheid. Creditcard betalingen worden geaccepteerd van zowel onze Nederlandse alsook onze Belgische klanten.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Buckaroo, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met iDeal, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van Buckaroo alwaar u de betaling kunt afronden! Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor Graszaaddirect.nl.
 

 • Vooruitbetalen

U kunt uiteraard ook uw bestelling vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving.
Ons banknummer: 326373985, Rabobank.
Ten name van: Mulder Retail BV

IBAN: NL34RABO0326373985
BIC: RABONL2U
   

 • Contant betalen bij afhalen

Als u in de gelegenheid bent om uw bestelling zelf af te halen, dan kunt u uw bestelling ook contant betalen.

We vragen u wel om gepast te betalen, daar wij geen winkel met kassafunctie zijn.

Contant betalen bij afhalen kan alleen indien de producten die u wilt bestellen ook bij ons op voorraad zijn.