Verzenden & Retourneren

Als Graszaaddirect.nl voeren wij het volgende beleid qua verzenden & retourneren, binnen Nederland en België.

Verzenden

Bestellingen worden standaard met PostNL Pakketpost verzonden tenzij het een grote bestelling betreft. Om logistieke redenen wordt
er gekozen voor een levering op een pallet. Palletzendingen worden uitgevoerd door Sluyter/Transmission. 

Voor een uitgebreid overzicht van de bezorgopties en het bezorgschema verwijzen we je graag naar deze pagina

 

Verzendtijd

Nederland Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  3 - 5 werkdagen indien niet voorradig
België Kan één (1) werkdag langer duren, maar in de praktijk wijken levertijden niet of nauwelijks af


Overdag niet thuis?
Kies dan voor aflevering op een servicepoint bij jou in de buurt! Met duizenden servicepoints in Nederland en België zit er altijd een bij jou in de buurt.
Meestal betreft het een supermarkt, drogist, gemakswinkel, tankstation etc. Afhalen kan dan door de week of in het weekend vanaf 15.00 - dan liggen de pakketten vaak klaar. Ligt er een pakje voor je klaar bij een Servicepoint?
Dan wordt er automatisch een sms of e-mail naar je verzonden. Wordt het pakje niet direct opgehaald, dan ontvang je nog twee herinneringsberichten.

Je kunt tijdens het bestellen eerst gewoon je eigen adresgegevens invoeren en bij het kiezen van de verzendmethode geef je aan 'afhalen'.
Dan wordt automatisch het servicepoint geselecteerd dat het dichtste bij jou in de buurt is, maar dat kun je nog aanpassen naar een ander afhaalpunt van of DPD of PostNL
door te klikken op 'Kies een ander afhaalpunt'.

 

Verzendkosten

Voorwaarden verzendkosten
Nederland (Standaard verzending) € 6,95
België (Standaard verzending) € 9,95
Duitsland (Standaard verzending) € 9,95
   
Nederland (Brievenbuspost) € 2,95
België (Brievenbuspost) € 4,95
Duitsland (Brievenbuspost) € 4,95


Bij het selecteren van de optie brievenbuspost voor kleine bestellingen ontvangt u geen track & trace code en levertijd is dan 1 tot 3 werkdagen.

Let op; wij kunnen de keuze maken om alsnog voor een brievenbus zending te kiezen op basis van gewicht.

 

Retourneren / Herroepingsrecht

Alle producten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegeven aan de koerier die jouw pakketje gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel, maar dat geldt ook zeker voor het geval dat je het product retour wenst te sturen of niet tevreden bent. In dat geval hanteren wij de volgende procedure:

Alle bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aangemeld worden voor retour. Het retourformulier kun je hier downloaden, of klik op de afbeelding hiernaast. Het ingevulde retourformulier kan per mail verzonden worden naar: [email protected] of u mag het formulier printen en bij de doos in doen.

Indien mogelijk moeten retour producten in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden. Het product mag niet beschadigd zijn en dient in zo oorspronkelijk mogelijke staat te verkeren. Gezien de mogelijke schade aan het graszaad, kunnen wij geen geopende plastic verpakkingen als retour accepteren. De plastic verpakking is doorzichtig, dus je kunt van buitenaf zien of er al dan niet iets aan het product mankeert. Bij de dichte papieren verpakkingen geldt dit uiteraard niet.

Na het invullen en insturen van het retourformulier mag je binnen 14 dagen het product aan ons retoursturen. De aanschafwaarde inclusief verzendkosten* die je hebt betaald zullen binnen 14 dagen na ontvangst van het retourformulier worden terugbetaald. De kosten voor het retourneren zelf zijn wel voor rekening van de klant.  

Retourformulier

 

* Dit geldt alleen als de gehele bestelling retour komt, indien een gedeelte van de bestelling retour komt dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.


Wil je een product retourneren neem dan contact met ons op via de Klantenservice of stuur een e-mail naar [email protected]