16/06/2021 - 11:38
Welk graszaad moet ik kopen?
Wil jij je gras inzaaien, maar weet je niet welk graszaad je moet kopen? Lees dan snel onze blog!
Lees meer
07/06/2021 - 09:44
Ijzersulfaat, wat is het en hoe kan je het gebruiken?
Ijzersulfaat is een handige tuinmeststof die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.
Lees meer
17/05/2021 - 13:29
Waarom kalk gebruiken voor het gazon?
Om het hele jaar door een gezonde en groene grasmat te behouden is het van belang om een kalkmest te strooien. In deze blog lees je alles over kalk en waarom het zo belangrijk is om er jaarlijks mee te bemesten!
Lees meer
25/03/2021 - 14:02
Grassen en rassen
Ben jij geïnteresseerd in gras, of ben jij van plan om jouw gazon in te zaaien, maar ben je helemaal in de war over wat voor gras je moet nemen? Wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet om dit alles hopelijk wat makkelijker te maken.
Lees meer
30/12/2020 - 16:44
DCM Vivimus: Een goede bodem is het halve werk!
Het geheim van een mooie en frisse tuin is een gezonde bodem, want daar groeit uiteindelijk alles op. Of je nou een grasveld hebt, een border met bloemen en planten of misschien wel beide; het is altijd van belang dat de bodem luchtig en vruchtbaar is. Om daarvoor te zorgen, hebben we DCM Vivimus in het assortiment. Vivimus is een bodemverbeterend middel welke rijk is aan organische stoffen die er voor zorgen dat de bodem de voedingsstoffen beter opnemen uit de bodem. Daarnaast zorgt het middel met 22% organische stoffen er voor dat water beter en langer wordt vastgehouden in de bodem.
Lees meer