Klantenservice & FAQ

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Wanneer je een vraag hebt over een bepaald product of graag een advies wilt van onze klantenservice, dan kunt u gebruik maken van het menu rechts op deze pagina. Wij zijn je graag van dienst dus schroom niet jouw vragen aan ons te stellen. Wij proberen alle vragen nog dezelfde dag af te handelen en naar je terug te koppelen.

Voor een offerte op maat kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bellen vanuit Nederland (0) 857 - 920171
Bellen vanuit België +31(0) 857 - 920171
Mailen naar [email protected]
Klachten

Wij doen altijd onze uiterste best om onze klanten tevreden te stellen met ons product en onze service. Toch kan het gebeuren dat je als klant niet tevreden bent. Wanneer je een klacht hebt, dan kun je altijd contact opnemen met Graszaaddirect.nl middels ons telefoonnummer of e-mailadres. 

Jouw klacht zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. In alle gevallen ontvang je binnen 48 uur van ons een reactie. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat wij jouw klacht niet tot jouw tevredenheid kunnen afhandelen, dan heb je altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met Stichting Webshop Keurmerk, waarbij Graszaaddirect.nl is aangesloten, ter bemiddeling. Als ook de bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk niet de klacht oplost, kun je jouw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie SGC.

Retourneren / Herroepingsrecht

Alle producten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegeven aan de koerier die jouw pakket gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel, maar dat geldt ook zeker voor het geval dat je jouw product retour wenst te sturen of niet tevreden bent. In het geval van retourneren hanteren wij de volgende procedure:

Alle bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden. Indien mogelijk in de originele verpakking. Het product mag niet beschadigd zijn en dient in zo oorspronkelijk mogelijke staat te verkeren. De aanschafwaarde (incl. verzendkosten) zullen binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de retourzending aan jou worden terugbetaald. De kosten voor het retourzenden zijn wel voor rekening van de klant. 

Wil je een product retourneren, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres. Voor meer informatie over verzending en/of retourneren (incl. retourformulier) verwijzen we je graag naar deze pagina

Prijzen

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW. 
Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.