Klantenservice & FAQ

Klantenservice & FAQ

Algemene vragen:

Wanneer u een vraag heeft over een bepaald product of graag een advies wilt van onze klantenservice, dan kunt u gebruik maken van het menu rechts op deze pagina.

Wij zijn u graag van dienst dus schroom niet uw vragen aan ons te stellen.

Wij proberen alle vragen nog dezelfde dag af te handelen en naar u terug te koppelen.

Voor een offerte op maat kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op (0) 857 - 920171

Ons bellen vanuit België: +31(0) 857 - 920171


Klachten:

Wij doen altijd onze uiterste best om onze klanten tevreden te stellen met ons product en onze service. Tocht kan het gebeuren dat u als klant niet tevreden bent. Als u een klacht heeft dan kunt u altijd contact opnemen met graszaaddirect middels het telefoonnummer +31(0) 857 - 920171 of per email [email protected] . 

Uw klacht zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. U ontvangt tevens altijd een schriftelijke bevestiging van ons per mail dat uw klacht daadwerkelijk is aangenomen en behandelt wordt.  In alle gevallen ontvangt u binnen 48 uur van ons een reactie.

Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat wij uw klacht niet tot uw tevredenheid af kunnen handelen, dan heeft u altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met Stichting Webshop Keurmerk, waarbij Graszaaddirect.nl is aangesloten, ter bemiddeling. Als ook de bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk niet de klacht oplost, kunt u uw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie SGC

Retourneren / Herroepingsrecht:

Alle produkten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegegeven aan de koerier die uw pakket gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel, maar dat geldt ook zeker voor het geval dat u uw produkt retour wenst te sturen of niet tevreden bent. In dat geval hanteren wij de volgende procedure:   

Alle bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden, indien mogelijk in de orginele verpakking. Het produkt mag niet beschadigd zijn en dient in zo oorspronkelijk mogelijke staat te verkeren. 
De aanschafwaarde inclusief verzendkosten die u heeft betaald zullen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending aan u worden terugbetaald. De kosten voor het retourzenden zijn wel voor rekening van de klant zelf.  

Wilt u een product retourneren neem dan contact met ons op via de Klantenservice of stuur een e-mail naar [email protected] 
 

Prijzen:

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW. 
Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.