Panic Free Onkruid Doder - 250ml
Uw winkelwagen:
Totaal

Panic Free Onkruid Doder - 250ml

€13,95
Levertijd: 5 -7 werkdagen levertijd
  • Bestel 4 voor €12,95 per stuk en bespaar 7%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Levertijd is momenteel: 1 tot 4 werkdagen
Product informatie

Panic Free Onkruid Doder - 250ml

 

LET OP: Dit product mag niet meer verkocht worden in België, geplaatste orders vanuit België zullen worden geannuleerd en gecrediteerd!

Een niet-selectief onkruidbestrijdingsmiddel op basis van glyfosaat dat door het onkruid wordt opgenomen en getransporteerd tot in de diepste wortelpunten.

Werzaam tegen éénjarige en overblijvende grasachtige en tweezaadlobbige onkruiden zoals kweekgras, riet, aardappelopslag, klein hoefblad, distel, akkermunt, veenwortel, knolcyperus, kleefkruid, muur, bereklauw, boterbloem, dovenetel, floringras,ganzevoet, herserstasje, hondsdraf, hoornbloem, kamille, kleefkruid, klein kruiskruid, ooievaarsbek, ridderzuring, straatgras, varkensgras, weegbree, wikke en zwaluwtong.

De onkruiden worden zowel in een jong als in een ouder stadium bestreden. De werking is het beste als de onkruiden voldoende blad hebben ontwikkeld en niet zijn beschadigd door ziekten en plagen.

Toegestaan is uitsluitend het niet-professionele gebruik als
- onkruidbestrijdingsmiddel
- middel voor de behandeling van stobben van afgezaagde bomen en struiken

Toepassingsvoorwaarden
Uitsluitend bestemd voor particulier gebruik in (volks)tuinen. Dit middel mag niet worden toegepast op halfopen (tegels, straatstenen etc.) en gesloten verhardingen (asfalt, beton etc.). Niet toepassen over open water (sloot, vijver etc.) en afvoerputten.

Panic Free werkt niet selectief en kan dus planten, struiken, bomen enz. die met het middel in contact komen rechtstreeks of na overwaaien, ernstig beschadigen of doden. Werk dus nauwkeurig, behandel alleen die planten die bestreden moeten worden.

Dosering: 6 ml in 0,5 liter water per 10 m2. Bij pleksgewijze toepassing 10 ml per 0,5 liter water. 

Om schuimvorming te voorkomen, eerst half vullen met water en vervolgens voorzichtig de juiste hoeveelheid middel en de resterende hoeveelheid water toevoegen.

Werkzame stof: Glyfosaat 360 g/L

 

Inhoud: 250ml - Goed voor 500m2 bewerkbaar oppervlak

 

Werkzame stof: Glyfosaat (gehalte 360g/l

 

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available