Barenbrug

Rapide SV7 Sportveld 15KG

€119,95
€99,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Rapide SV7

Rapide SV7 is een sportveldmengsel van hoge kwaliteit. Tijdens het samenstellen van dit mengsel, is zorgvuldig geselecteerd op de beste rassen uit de officiële grasgids.

Gras met een hoge betredingstolerantie

De meest betredingstolerante sportvelden zijn over het algemeen allemaal ingezaaid met Rapide SV7. Zelfs de meest intensieve sportwedstrijden krijgen het veld niet klein! Vaak is er maar weinig tot geen herstelzaai nodig.

Sterke beworteling van graszoden

Het Rapide SV7 mengsel van Barenbrug kenmerkt zich door een aantal zeer sterke eigenschappen. Waaronder de sterke en vooral snelle beworteling. Hierdoor kan het het grasveld, zelfs bij de meest intensieve sporten, echt wel tegen een stootje. Zelfs een flinke sliding of penalty trap zorgt ervoor dat enkel het bovenste stukje van het grasplantje wordt weggespeeld. Maar de sterke wortels blijven lekker op hun plek waardoor het gras snel weer terug groeit. Kortom, dit graszaad ontwikkeld in de beginfase meteen een sterk wortelstelsel, waar je later veel profijt van hebt.

Snel gazon herstel na de winter

Tijdens de winter groeit het gras minder snel dan tijdens het hoofdseizoen. Veel grassen hebben het zwaar te verduren tijdens de winter. Maar SV7 niet, deze hersteld zichzelf, na de winter, op een rap tempo. Hierdoor kan je weer snel het veld op om te sporten en te spelen!

Gras dat zich snel vestigt

Zoals de naam Rapide SV7 al doet vermoeden, is dit een grasmengsel dat snel ontkiemt. Of te wel, na het zaaien heb je binnen enkele weken een mooie, dichte grasmat. Dit komt door het grote aandeel Engels Raaigras. Engels Raaigras is een van de snelst vestigende grassoorten. Dus zelfs als je een nieuw veld aanlegt, ligt er binnen no-time een prachtig groene grasmat.

Keurmerk Oranjeband

Er bestaat sinds 2000 een specifiek keurmerk voor de beste graszaadmengsels, namelijk het Oranjeband keurmerk. Graszaadmengsels met dit keurmerk bestaan uit rassen welke alleen uit de grasgids afkomstig zijn.  

Samenstelling:

 - Engels raaigras 75%
 - Veldbeemdgras 25%

Eigenschappen

checkmark Grasgidsmengsel

checkmark Snelle vestiging

checkmark Dichte gezonde grasmat

checkmark Hoge betredingstolerantie

checkmark Snel herstel na de winter

checkmark Oranjeband keurmerkSpecificaties
  • SoortSV7 Sportveld
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor750 m²
  • Zaaidichtheid200 -250 kg/ha
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8712238008803
  • Artikel code1820066