MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures
Zonnebloem "Moulin Rouge"
€8,95
MRS Seeds & Mixtures
Type M6 - Bloeiende voegen
€18,95
MRS Seeds & Mixtures
Korenbloem - Centaurea cyanus
€5,95
MRS Seeds & Mixtures
Paarse wilde bloemen mix - 14 soorten
€8,95
MRS Seeds & Mixtures
Witte wilde bloemen mix - 14 soorten
€6,95
MRS Seeds & Mixtures
Schaduwrijk Bloemenmengsel - Meerjarig
€14,95
MRS Seeds & Mixtures
Graze - Graszaad | Grasland 3
€74,95
MRS Seeds & Mixtures
Kleine tijm - Thymus serpyllum
€6,95
MRS Seeds & Mixtures
Fluitenkruid - Anthriscus sylvestris
€6,95
MRS Seeds & Mixtures
Kleine ratelaar - Rhinanthus minor
€6,95
MRS Seeds & Mixtures
Speelweide Natuurmengsel - Type S1
€28,95
MRS Seeds & Mixtures
Perfection - Graszaad | Luxe Siergazon
€49,95
MRS Seeds & Mixtures
Action - Graszaad | Speelgazon Basic
€36,95
MRS Seeds & Mixtures
Orgamix Mos Control | Anti Mos Gazonmest
€69,95 €59,95
MRS Seeds & Mixtures
Grote lisdodde - Typha latifolia
€6,95
MRS Seeds & Mixtures
Stalkaars - Verbascum densiflorum
€13,95
MRS Seeds & Mixtures
Gilia - Gilia capitata
€9,95
MRS Seeds & Mixtures
Klavermengsel Duo
€26,95
MRS Seeds & Mixtures
Microklaver - Gazonklaver
€29,95

MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures verkoopt recreatieve grasmengsels voor de particuliere markt, (weide)mengsels voor professionele doeleinden en bloemenmengsels om iedere plek kleur te geven. De unieke grasmengsels van MRS Seeds & Mixtures worden dagelijks gezaaid in binnenlandse en buitenlandse tuinen. Het op maat samengestelde graszaad is speciaal ontwikkeld voor het Middellandse Zeeklimaat! Dat is één van de redenen dat MRS Seeds & Mixtures ook een toonaangevende graszaadleverancier in Frankrijk is. 

Wat MRS Seeds & Mixtures belangrijk vindt, is het denken in groene oplossingen. Duurzaamheid staat daarom ook centraal in de ontwikkeling en verkoop van hun premium producten. In samenwerking met hun lokale producenten en vakbekwame landbouwkundigen brengen ze economisch verantwoord zaaigoed op de markt dat de wereld een stukje groener en vrolijker maakt. MRS Seeds & Mixtures gaat te werk met erkende grasrassen die vermeld staan op de Europese rassenlijst. Hun graszaad is gecontroleerd in het laboratorium door keurmeesters van de Algemene Keuringsdienst. Daarom is het ook voorzien van het welbekende keuringslabel. Dankzij de uitmuntende vochtpercentage, kiemkracht en zuiverheid van hun zaaigoed, kan MRS altijd een kwaliteitsmengsel leveren aan hun klanten. 

Oorsprong van MRS Seeds & Mixtures

Jaren geleden wilden de oprichters van het merk, de familie Mulder, een gazon aanleggen. Ze kwamen er al snel achter dat dit een lastig verhaal bleek te zijn. Tijdens hun zoektocht naar graszaden kwamen ze het een en ander tegen in tuincentra en op online webwinkels. Het aanbod in graszaad was beperkt en de prijzen en verzendkosten waren torenhoog. Na wat rekenwerk kwamen ze al snel tot de conclusie dat het beter, goedkoper, sneller én met meer service kan!  Zie daar het begin van MRS Seeds & Mixtures.

MRS Seeds & Mixtures begon met de online verkoop van graszaad bij huis. Ze kampten al snel met ruimtegebrek, waardoor ze genoodzaakt waren om uit te breiden. Inmiddels is MRS Seeds & Mixtures al enkele jaren in het bezit van een zelfstandig magazijn te Veendam, in het noordoosten van Groningen. 

Populaire producten van MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures heeft een zeer uitgebreid assortiment met onder andere veel varianten graszaad en bloemenmengsels

Graszaad van MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige graszaden voor zowel de particuliere als professionele markt. Het bedrijf biedt een breed scala aan graszaadmengsels, variërend van recreatieve graszaden voor particuliere tuinen tot (weide)mengsels voor professionele doeleinden.

MRS Seeds & Mixtures biedt verschillende soorten graszaad voor verschillende doeleinden. Zo heb je bijvoorbeeld:

MRS Seeds & Mixtures Speel- en Sportgazon

Op speel- en sportgras moet gespeeld, gesport, maar bovenal met plezier geleefd kunnen worden. Daarom heeft MRS meerdere soorten graszaad ontwikkeld met dit doel. De MRS Seeds & Mixtures - Family is ideaal voor een gazon waar flink op geleefd mag worden. MRS Seeds & Mixtures - Action is specifiek bedoeld voor een speelgazon, terwijl de MRS Seeds & Mixtures - Allround zich meer richt op het recreatieve deel. 

MRS Seeds & Mixtures Herstelgras

Merk je dat je last hebt van kale plekken in het gazon? Ook dat is een scenario waar MRS rekening mee heeft gehouden. Daarom hebben ze de MRS Seeds & Mixtures - Turbo Green ontwikkeld als herstelgraszaad. Supersnel herstel doordat het graszaad al in minder dan twee weken ontkiemt! Wil je een graszaadmengsel dat voor zowel doorzaai als herstel gebruikt kan worden, dan is de MRS Seeds & Mixtures - Fast Repair geheid een goede match. 

MRS Seeds & Mixtures Weiland

Graszaad voor een weiland is compleet anders dan voor een siergazon. Daarom heeft het Groningse merk zich ook specifiek gericht op graszaden voor bijvoorbeeld paardenweiden en blijvend grasland. Paarden hebben ander gras nodig dan koeien. Paarden hebben graszaad nodig met een laag fructaangehalte. Daarom heeft het merk de MRS Seeds & Mixtures - Laag Fructan Mix ontwikkeld. Gun jij je paarden het allerbeste? Kijk dan eens naar de MRS Seeds & Mixtures - Horse Elite Mix. Deze mix bevat gras dat zandkoliek en hoef- of spierbevangenheid voorkomt! Heb jij last van moeilijke grondsoorten, zoals klei of veengrond? Dan raden wij de MRS Seeds & Mixtures - Graze BG11 aan. 

Speciaal MRS Seeds & Mixtures Graszaad

MRS heeft zich niet enkel beziggehouden met bovenstaande categorieën, maar heeft zich ook gespecialiseerd in andere soorten graszaadmengsels. Zo is de MRS Seeds & Mixtures - Shade & Sun speciaal ontwikkeld voor een gazon in de schaduw, en is de MRS Seeds & Mixtures - Dry & Strong voor droge en warme omstandigheden ontwikkeld. Heb jij juist graszaad nodig voor bermen? Kies dan de MRS Seeds & Mixtures - Roadside. Voor elk type tuin heeft MRS een geschikte match!

Bloemenmengsels van MRS Seeds & Mixtures

Ook ben je bij MRS aan het juiste adres voor losse bloemzaden, bloemenmengsels, eenjarige bloemzaden en meerjarige bloemzaden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wilde bloemen, zomerbloemen of bijenmengsels. Jij noemt het, MRS heeft het! Enkele populaire bloemenmengsels zijn de MRS Seeds & Mixtures - Wild Bloemenmengsel 1- en Meerjarig, MRS Seeds & Mixtures - Laagbloemenmengsel 1- en Meerjarig, MRS Seeds & Mixtures - Tübinger Bijenmengsel en de MRS Seeds & Mixtures - Bloemenweide met Graszaad. Breng meer kleur aan je tuin en help bestuivende insecten met bloemzaden van MRS Seeds & Mixtures.

Voordelen van MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures is een nuchter Gronings merk dat gelooft in een organisatie dat klantgericht is. Ze richten zich nadrukkelijk op het continu verbeteren van de volgende vier pijlers die bijdragen aan een positieve klantreis:

1. Snelheid. Alles wat ze verkopen, ligt op voorraad. Heb je voor 17:00 uur een bestelling geplaatst? Jouw bestelling wordt dezelfde dag ingepakt en verzonden. MRS Seeds & Mixtures laat er geen gras over groeien!

2. Kennis. MRS Seeds & Mixtures zijn niet terughoudend als het gaat om het uitbreiden van hun assortiment. Hier hangt echter wel een belangrijke voorwaarde aan. Ze willen kennis hebben over de producten die zij verkopen. Verwacht van MRS Seeds & Mixtures dan ook geen ordinaire verkooppraatjes. Ze houden van openheid en vertalen hun kennis naar onderbouwd, persoonlijk advies.

3. Contact. Heb je vraag over de levering van je bestelling? Of weet je niet helemaal zeker welk grasmengsel je het beste kunt zaaien? Dan kun je gebruikmaken van de klantenservice. Het contact verloopt niet via callcenters met eindeloze keuzemenu’s, maar gewoon rechtstreeks via hun eigen telefoonnummer. Er staat de hele dag een specialist voor je klaar die jouw vragen graag beantwoordt!

4.  Keuze. Schoenmaker, blijf bij je leest! Een uitspraak waarin wat MRS Seeds & Mixtures betreft een grote kern van waarheid zit. Ze steken al onze energie in hetgeen waar ze goed in zijn. Bij MRS staan ze met de neuzen dezelfde kant op. Het team heeft een gedeelde passie; de passie voor het bieden van groene oplossingen in de vorm van gras en bloemen. Door te sparren met hun gerenommeerde leveranciers creëren zij een assortiment dat antwoord geeft op de problemen van de klant. Binnen een kleine productgroep bieden ze héél véél keuze!

Koop MRS Seeds & Mixtures bij Graszaaddirect

Met producten van MRS Seeds & Mixtures weet je zeker dat je goed zit. Het merk hecht veel waarde aan kennis, kwaliteit, contact, snelheid en expertise en dit is terug te zien in de producten. MRS Seeds & Mixtures koop je eenvoudig, veilig en snel via Graszaaddirect.