Barenbrug

Splendide / R1 Recreatie- 15kg

€151,95
€149,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Koop 10 voor €124,95 per stuk en bespaar 17%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Splendide / R1 - 15kg 

Dit mengsel is ontwikkeld voor de inzaai van een breed scala aan creatieve terreinen, zoals campings, parken en ligweiden, maar ook voor familiegazon of speelgazon. 

Breed en snel inzetbaar graszaad

Of het nu om parken, lig- of speelweiden gaat, Splendide R1 is ideaal voor elk van deze toepassingen. Het mengsel is simpel weg een van de beste mengsels voor ondergronden waarop niet al te intensieve betreding plaatsvindt. Maar dat betekent niet dat dit mengsel niet tegen een stootje kan. Het gras gaat ook op een natuurlijke manier onkruid en mos tegen. Doordat dit grasmengsel Engels raaigras bevat, groeit er snel een dichte grasmat. Hierdoor zijn er minder herbiciden nodig en dat scheelt natuurlijk tijd en geld in het onderhoud.

Gras met een goede betredingstolerantie

De rassen in het Splendide R1 mengsel, zijn stuk voor stuk mengsels die, zoals eerder genoemd, goed tegen een stootje kunnen. Dat betekent dat er prima een picknick, barbecue of andere activiteit op gehouden kan worden. Geen kopzorgen dus wanneer kinderen er stevig op ravotten. Het gras uit dit mengsel kan het aan, een laat daarbij haar veerkracht zien. 

Gras met een dichte zode

De goede betredingstolerantie wordt mede verkregen doordat dit gras een dichte zode heeft. Daardoor is niet alleen de betredingstolerantie hoog, maar ook de sierwaarde laat er geen gras over groeien. Een dichte zode zorgt voor een grasmat waarbij de grondlaag bijna niet te zien is. De grasmat ziet er daardoor spectaculair uit. 

Droogtetolerant gras

Naast de hoge sierwaarde en betredingstolerantie, heeft dit graszaadmengsel ook een goede droogte tolerantie. Hierdoor is het ook goed toepasbaar op drogere gronden en gronden waar minder water voor handen is. Maar ook wanneer er een droogte periode heerst tijdens de zomer maanden bewijst dit mengsel haar veerkrachtigheid. Dus ook wanneer er minder regen of beregening plaatsvindt, blijft het gazon mooi groen.

Samenstelling:

 - Roodzwenkgras (fors) 20%
 - Roodzwenkgras (gewoon) 15%
 - Engels raaigras (fijnbladig) 20%
 - Veldbeemdgras 25%
 - Hardzwenkgras 20%


Eigenschappen

checkmark 100% Grasgids rassen!

checkmark Breed inzetbaar

checkmark Goede betredingstolerantie

checkmark Dichte zode

checkmark Keurmerk Oranjeband

checkmark Droogtetolerant

checkmark Onafhankelijk getest

 
Specificaties
  • SoortSplendide / R1
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor750 m²
  • Zaaidichtheid 20-25 gram per m²
  • Zaaiperiodemaart t/m oktober
  • EAN8712238990245
  • Artikel code1820064