Supersport SV8 - 15 kg
Uw winkelwagen:
Totaal
Barenbrug

Supersport SV8 - 15 kg

€153,95
Levertijd: levertijd circa 3-5 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Barenbrug Supersport SV8 - 15 kg

Minder beregening vereist
Door het aandeel veldbeemdgras dat in SV8 Supersport zit is beregening minder vereist. Veldbeemdgras wortelt namelijk dieper, waardoor de benutting van water diep in de grond mogelijk is.

Hoge bespelingstolerantie
Voor Supersport SV8 zijn veldbeemdrassen geselecteerd die een zeer hoge betredingstolerantie garanderen. Hierdoor houdt de grasmat zich uitstekend staande na een intensieve wedstrijd. De gebruikte veldbeemdrassen zijn uitvoerig getest op betreding. Hierdoor is Supersport SV8 al jaren de stabiele factor op talloze sportvelden. 

Snelle kieming en vestiging
Naast veldbeemdrassen zit er in Supersport SV8 ook Engels raaigras. De gebruikte rassen hiervan vullen de veldbeemdrassen uitstekend aan, waardoor het mengsel de twee belangrijkste eigenschappen combineert: snelle opkomst en een hoge betredingstolerantie. 

Kan tegen kort maaien
Een belangrijk criterium, zeker bij sportvelden, is het kort kunnen maaien van het gras. Niet alleen is dit mooier voor het oog, maar ook rolt de bal vele malen beter en kan er dus trefzeker en mooi voetbal worden gespeeld. Een must voor de liefhebbers van mooi gras en mooi voetbal.

Keurmerk Oranjeband
Sinds 2000 bestaat er een keurmerk voor graszaadmengsels, Oranjebandmengsel genaamd. Graszaadmengsels met dit Oranjebandmengsel keurmerk zijn samengesteld uit rassen die uit de Grasgids afkomstig zijn. Naast de grasrassen wordt ook de samenstelling uitgebreid gecontroleerd.

Onafhankelijk getest.
Hieronder zijn twee tabellen te zien met daarin de beste veldbeemd- en Engels raaigrasrassen.
 Deze grasrassen worden gebruikt in de SV8 graszaadmengsels. Voor de Supersport SV8 worden natuurlijk alleen de uitstekende rassen van Barenbrug zelf gebruikt. Deze zijn te herkennen aan de gele arcering in de tabel. De top-5 van de Engelse raaigrasrassen bestaat uit maar liefst drie rassen van Barenbrug! Ook bij de rassen van veldbeemdgras doet Barenbrug het uitstekend, met een mooie eerste en tweede plek. Een mengeling van deze rassen zorgt dan ook voor een uitstekend graszaadmengsel; de Supersport SV8.

Samenstelling
50% Engels raaigras (Grasgids rassen)
50% Veldbeemdgras (Grasgids rassen)

Specificaties
Snelheid vestiging: traag
Meststofbehoefte: normaal
Groeisnelheid: normaal
Zaaidichtheid: 2 - 2,5 kg/100m²
Maaihoogte: vanaf 25 mm
Verpakking: 15 kg

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available