Barenbrug

Supersport SV8 Yellow Jacket WaterManager - 15 kg

€182,95
  • Koop 2 voor €178,95 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 10 voor €165,95 per stuk en bespaar 9%
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Supersport SV8 Yellow Jacket Water Manager - 15 kg

Speciaal SV8 mengsel door de zaadcoating Yellow Jacket. Deze coating versnelt de kieming van het zaad en begingroei van de jonge grasplant.

Wat is Yellow Jacket Water Manager?

Yellow Jacket Water Manager is ’s werelds eerste Seed Enhancement Technology die zorgt voor een goede vochthuishouding voor een optimale kieming én vestiging. Yellow Jacket Water Manager is ontwikkeld door Barenbrug. Het vloeit bij bewatering uit in de bodem en hecht zich aan de zandkorrels. Zo vormt zich een Plant Survival Zone. Deze zone houdt niet alleen water vast, maar reguleert ook de vochthuishouding rond het zaadje. Op deze manier worden de groeiomstandigheden geoptimaliseerd, waardoor u verzekerd bent van een vitale en snel ontwikkelende grasplant.

Voor een succesvolle kieming

De snelheid van kieming is genetisch bepaald en niet te beïnvloeden. Het succes van kieming kunnen we echter wel beïnvloeden: dit wordt met name bepaald door de beschikbaarheid van water. Door te zorgen dat de waterbeschikbaarheid optimaal is, vergroten we de kans op een succesvolle kieming.

Verlaagt abiotische stress voor een betere vestiging

Tijdens de vestigingsperiode krijgt een plantje met veel abiotische stress te maken. Deze stress wordt onder andere veroorzaakt door droogte, hitte, wind en zout en is voor jonge plantjes vaak dodelijk. Yellow Jacket Water Manager regelt de vochthuishouding en daardoor ook de temperatuur rond het plantje. Het maakt abiotische stress verleden tijd! 


De coating bevat planthormonen, enzymen en bio-stimulanten.
Een snelle en sterke beginontwikkeling beschermt de jonge grasplant tegen alle stress in de ontwikkelingsfase net na het zaaien.

Waarom kiezen voor Supersport SV8 Yellow Jacket Water Manager?

- Minder beregening vereist.
- Abiotische stress verleden tijd.
- Hoge bespelingstolerantie.
- Snelle kieming en vestiging.
- Kan tegen kort maaien.
- Betrouwbaar en best getest.

Eigenschappen

50% Engelse raaigras

50% Veldbeemgras

Specificaties

No specifications available