Horsemaster 15KG
Uw winkelwagen:
Totaal
Barenbrug

Horsemaster 15KG

€133,75
Levertijd: voor 19.00 uur besteld, morgen in huis
  • Bestel 2 voor €124,95 per stuk en bespaar 7%
  • Bestel 6 voor €119,95 per stuk en bespaar 10%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie
Barenbrug Horsemaster

Voor de gezondste paardenweide
Met Barenbrug Horsemaster is het nu mogelijk om heerlijk gezond gras te hebben in een weide welke goed bestand is tegen het draven van de paarden en toch het hele jaar mooi groen blijft.

Voorkom hoef- en spierbevangenheid
Gras vormt als ruwvoer het grootste bestanddeel in de voeding van paarden. Verkeer en teveel gras met een te hoog fructaangehalte kan hoefbevangeheid en spierbevangenheid veroorzaken bij paarden. Om uw paarden in topconditie te houden is Horsemaster ontwikkeld. De samenstelling van Horsemaster zorgt ervoor dat u een weide krijgt met een laag fructaangehalte en een lage energiewaarde. 
Kies er dus voor om u paarden niet een weide te laten grazen met koeiengras, maar in een weide met een specifiek graszaadmengsel geschikt voor paarden. Hiermee voorkomt u bij uw paard ziekte en ander ongemak.

Voorkom zandkoliek
Barenburg Horsemaster is samengesteld uit grassen met bijzonder laag groeipunt. Hierdoor wordt het gras niet verstoord in het groeien nadat paarden het gras kort hebben afgegraasd. U voorkomt hiermee teveel kale plekken in het gras en daarmee de kans dat paarden teveel zand binnenkrijgen.

Voldoende structuur in het gras
Belangrijk voor de gezondheid van uw paard is ruwvoer met voldoende structuur. De grassoorten gebruikt in Horsemaster leveren dat en zorgen zodoende dat de darmen en de maag in optimale conditie blijven. Ook als hooi of kuilvoer blijven deze eigenschappen behouden en bent u verzekerd van de continue gezondheid van uw paard.

Dichte en sterke zode
Om een mooie weide te behouden is een sterke en dichte zode noodzakelijk. Horse Master paardenweide is speciaal samengesteld uit grassen die goed bestand zijn tegen betreding en zo ontstaat een mooie dichte dichte zode en een weide welke ook nog eens mooi groen blijft, omdat het snel herstelt.
Nog een belangrijk voordeel: onkruid krijgt beduidend minder kans!

Het gezondste graszaad voor uw paardenweide
Samenvattend kan gesteld worden dat u met Barenbrug Horse Master het beste en gezondste graszaad voor uw paardenweide heeft! Een gezond paard en een gezonde paardenweide; met Barenbrug Horsemaster kan het!

Beste toepassingsperiode: februari - oktober

Samenstelling:
100% Horsemaster

Eigenschappen:
-Gezond en laag aan fructaan
-Structuurrijk
-Gezond ruwvoer / hooi
-Laag groeipunt
-Stevige graszode
  
Inhoud: 15 KG

Uitzaaiadvies:
bij inzaai: 80 KG  / hectare
bij doorzaai: 40 KG / hectare
Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available