De Wiltfang
Foxgloves Original
39,95 Vanaf: 32,95
De Wiltfang
Foxgloves Grip
35,95 Vanaf: 34,95
De Wiltfang
Allround beschermingshandschoen - Leer
28,95 Vanaf: 18,95
De Wiltfang
Foxgloves Works Groen
24,95 Vanaf: 17,95
De Wiltfang
Foxgloves Works Rood
24,95 Vanaf: 17,95
De Wiltfang
Foxgloves Rozenhandschoenen Gauntlet
46,95 Vanaf: 36,95

Tuinhandschoenen

Tuinhandschoenen zijn onmisbaar als je aan het werk gaat in de tuin. Tuinhandschoenen beschermen je handen tegen vuil, stekels en doornen, zodat je zonder moeite door de aarde kan wroeten!

Waarom tuinhandschoenen gebruiken?

Tuinhandschoenen zijn essentieel als je in de tuin aan de slag gaat. Hier zijn de voordelen van het dragen van tuinhandschoenen:

1. Tuinhandschoenen beschermen je handen. Of het nou gaat om brandnetels, scherpe doornen of stekende takken: tuinhandschoenen voorkomt pijn en irritatie aan je handen. Je voorkomt dus snijwonden, krassen en bultjes.

2. Tuinaarde zit vaak vol met bacteriën, schimmels en kleine beestjes. Hier is de huid van je handen niet voor gemaakt en daarom is het fijn dat je hier niet mee in aanraking komt. Met tuinhandschoenen hou je je handen schoon waardoor je zonder stress lekker door de aarde kunt wroeten.

3. Het werken zonder tuinhandschoenen is veel minder comfortabel. Blaren en schrammen kun je voorkomen door het gebruik van tuinhandschoenen, wat dus zorgt voor meer comfort tijdens het werken in je tuin.

4. Het werken met aarde, meststoffen en chemicaliën kan je handen uitdrogen en irriteren. Met tuinhandschoenen aan blijft je huid een stuk gehydrateerder en gezonder. Droge handen zijn dus verleden tijd!

5. Als je met tuingereedschap aan de slag gaat, zoals scherpe schoppen of prikkende snoeischaren, wil je absoluut je handen beschermen. Met tuinhandschoenen ben je veilig voor snijwonden en verwondingen. Safety first!

Tuinhandschoenen kopen bij Graszaaddirect

Tuinhandschoenen koop je makkelijk, veilig en snel via Graszaaddirect. Heb je nog vragen? Geen probleem, onze specialisten staan klaar voor al jouw vragen! Neem gerust contact met ons op.