Comfortpool
Zwembadzout 20 kg
14,95 13,50
Nederlandse Zouthandel
Onthardingszouttabletten 10KG (Universeel)
11,95 9,95
SaltyMax
Strooizout 20 KG
11,95 8,95
Summer Fun
Filterzand 25 kg
14,95

Zoutproducten

Of je nu op zoek bent naar strooizout voor winters weer, zwembadzout voor een helder blauw zwembadwater of onthardingszout om kalkaanslag in de leidingen tegen te gaan - bij Graszaaddirect vind je alles wat je nodig hebt. Onze zoutproducten zijn van de hoogste kwaliteit en daarom geschikt voor zowel particulieren als professionals. 

Strooizout

Wil je de weg, je oprit of stoepen tegen gladheid beschermen? Dan is strooizout de perfecte oplossing. Kies uit landbouwzout in zakken van 25kg of kies voor de krachtige werking van Saltymax, te verkrijgen in zakken van 20kg. Deze strooizoutproducten zijn makkelijk in gebruik en bieden een effectieve oplossing tegen winterse gladheid. Veiligheid boven alles!

Zwembadzout

In de warmere maanden wil je natuurlijk genieten van een schoon zwembad met helderblauw water. Met onze Summer Fun zwembadzouten en filterbollen zorg je voor een optimale waterkwaliteit. Door het juiste zwembadzout is je zwembad altijd klaar voor gebruik voor een verfrissende duik, het perfecte baantje of simpelweg plezier in het water! Onze producten zijn geschikt voor particuliere zwembaden en commerciële zwemfaciliteiten.

Onthardingszout

Op zoek naar een product dat de levensduur van je huishoudelijke apparaten verlengt? Kijk dan eens naar ons assortiment onthardingszout. Wij bieden producten van hoge kwaliteit en bekende merken zoals Axal en de Nederlandse Zouthandel. De producten zijn effectief in het verwijderen van kalkaanslag en het verbeteren van een mogelijke waterontharder. 

Bij Graszaaddirect vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van zoutproducten. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek de beste producten voor jouw specifieke behoeften. Voor vragen of advies staan onze experts altijd voor je klaar, dus neem gerust contact met ons op.