Fertigreen

Kieseriet 25KG - 800m2

€24,95
€21,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Fertigreen ESTA-Kieseriet 25KG

Fertigreen Kieseriet korrel is een natuurlijke bron van magnesium en het aanwezige zwavel en magnesium zijn wateroplosbaar waardoor het direct door de plant kan worden opgenomen. Het zorgt hierdoor voor een snelle opkikker. Fertigreen Kieseriet zorgt voor een optimale magnesium voorziening van de planten. Kieseriet kan op elk moment toegepast worden.

Waar is kieseriet goed voor?

Fertigreen Kieseriet zorgt voor een optimale magnesium voorziening voor de planten. Magnesium is van essentieel belang voor de fotosynthese. Voor gewassen die gevoelig zijn voor magnesiumgebreken zoals gazons, coniferen en bladhoudende heesters is ESTA Kieseriet korrel de perfecte magnesiumbron en het zorgt voor een diepgroene kleur. Dus is uw gazon of zijn de heesters/coniferen wat geel? Hoogstwaarschijnlijk is het een magnesiumgebrek en is Kieseriet de oplossing. 

Kieseriet werkt onafhankelijk van de zuurgraad en is dus op alle gronden inzetbaar en is ideaal om snel de magnesium- en zwavelbehoefte te dekken.

Kieseriet gebruiksaanwijzing

Kieseriet is een magnesiumhoudende meststof. Voor de fotosynthese is magnesium een onmisbaar voedingsstof voor de plant. Kieseriet heeft een snelle werking en het is breed inzetbaar. Je het toepassen op het gazon, groene heesters, coniferen, sierplanten en hagen. Magnesiumgebrek is herkenbaar aan de geel/bruinverkleuring van bladeren en/of naalden.

Kieseriet is ook toepasbaar in de moestuin. Denk hierbij aan bladgroenten als bladgroenten zoals sla, peterselie, selder.

Kieseriet samenstelling:

25% Magnesium
50% Zwavel (So3)

Eigenschappen


Breed inzetbaar

Snelle werking

Voor een optimale voorziening van magnesium

Zorgt voor groene look

Specificaties
  • SoortKieseriet
  • Inhoud25 kg
  • Geschikt voor800 m²
  • Type bemestingKorrelvorm
  • EAN5425030359693
  • Artikel code1480231