Fertigreen

Fertigreen
Zeewierkalk 20kg
17,95
Fertigreen
Patentkali 25KG
41,95

Fertigreen

Fertigreen biedt innovatieve en duurzame oplossingen voor een gezonde en groene leefomgeving. Of je nu tuinier, huiseigenaar of hobbyist bent, Fertigreen heeft alles wat je nodig hebt voor een gezond gazon! Hun uitgebreide assortiment van milieuvriendelijke producten en oplossingen zijn van hoge kwaliteit en maken jouw leven makkelijker bij het creëren van een groene leefomgeving. Fertigreen is jouw betrouwbare partner om jouw groene doelen te bereiken!

Oorsprong van Fertigreen

Fertigreen® heeft een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar ervaring en heeft gedurende die tijd het vertrouwen van haar klanten weten te winnen en behouden. Dit succes is te danken aan de voortdurende inspanningen van het bedrijf om haar productaanbod te blijven verbeteren en te differentiëren met een duidelijke en no-nonsense filosofie.

Door zich te richten op kwaliteit en gebruiksgemak heeft Fertigreen een uitgebreid assortiment aan producten weten te ontwikkelen, die zowel particuliere als professionele klanten aanspreken. Het bedrijf streeft ernaar haar klanten te voorzien van producten die gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten.

Met een stevige basis van trouwe klanten blijft Fertigreen werken aan het uitbreiden van haar aanbod en het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen voor een gezonde en groene leefomgeving. Het bedrijf is vastberaden om haar reputatie als betrouwbare en toegewijde partner van haar klanten te blijven verdienen en behouden.

Populaire producten van Fertigreen

Fertigreen heeft een aantal zeer gewilde producten, zoals de Fertigreen meststoffen, Fertigreen korrelkalk, Fertigreen tuinmeststof, etc. Onze favoriete producten van Fertigreen hebben wij hieronder uitgelicht.

Fertigreen Gazonmeststof

Fertigreen - Gazonmeststof is de ideale stikstofrijke meststof voor elk type gazon, sportveld, golfbaan en grasveld. De samengestelde NPK 17-6-11 meststof zorgt voor optimale groei en bevat magnesiumoxide en zwaveloxide voor een diepere bladkleur en sterkere groei. De fijne korrels maken het gemakkelijk te strooien en bieden belangrijke sporenelementen voor de weerstand van het gras.

Fertigreen Kieseriet

Fertigreen - Kieseriet is onmisbaar voor een diepgroene tuin. Het bevat magnesium en zwavel die direct door de planten kunnen worden opgenomen voor een gezonde uitstraling. Het is breed inzetbaar en kan op elk moment worden toegepast. Magnesiumgebrek is te herkennen aan geelbruine verkleuring van bladeren of naalden, en kieseriet is de perfecte oplossing.

Fertigreen Weidemeststof

Fertigreen - Weidemeststof gebruikt milieuvriendelijke Entec bemestingstechniek. Het geleidelijk vrijgeven van stikstof voorkomt groeispurten en houdt het eiwitgehalte laag. Bespaar op stikstofbemesting en vermijd 3e jaarlijkse gift. Bevat ook magnesium, zwavel en natrium voor bladgroen, eiwitproductie en gezondheid van dieren. Paarden kunnen snel weer op de weide.

Voordelen van Fertigreen 

De producten van Fertigreen brengen ook veel voordelen met zich mee!

1. Het merk heeft al ruim 20 jaar ervaring in deze industrie en heeft daarmee het vertrouwen van hun clientèle gewonnen. 

2. No-nonsense is een begrip waar Fertigreen zich absoluut in kan vinden. Door deze duidelijke filosofie onderscheiden ze zich van veel concurrenten op de markt.

3. In hun zeer uitgebreide assortiment vind je veel producten met een hoge kwaliteit, waaronder organische meststoffen en bodemverbeteraars. 

4. Door de duidelijke omschrijving per product, heeft Fertigreen een hoge efficiëntie ontwikkeld. 

5. Fertigreen zet zich al jaren in voor het vinden van de ideale balans tussen prijs/kwaliteit. Ze willen hun producten aanbieden voor een eerlijke en correcte prijs.

6. De producten van Fertigreen zijn multi-inzetbaar en kunnen daarom voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. 

Koop Fertigreen producten bij Graszaaddirect

De producten van Fertigreen zijn uiteraard verkrijgbaar bij Graszaaddirect. Mocht je advies nodig hebben, dan raden wij je aan om contact met één van onze specialisten op te nemen. Zij helpen jou graag verder! Fertigreen koop je eenvoudig, veilig en snel via Graszaaddirect.