Meststof Vital-Green Gazon - 10KG
Uw winkelwagen:
Totaal
DCM

Meststof Vital-Green Gazon - 10KG

€26,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Bestel 2 voor €25,95 per stuk en bespaar 4%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Product informatie

DCM Meststof Vital-Green Gazon - 10KG

Breng uw gazon in topconditie met DCM Vital Green! In het voorjaar verbruikt de bodem extra veel voeding om zich te herstellen van de winter of van het verticuteren. Het gazon heeft nu extra voeding nodig om kale plekken, onkruid, uitgedroogd gras en verzwakking van de plant te voorkomen. Het heeft dus een extra (zomer)bemesting nodig om de zomer door te komen. De DCM Vital Green is de perfecte zomermeststof; het zal zorgen voor een vitale, gezonde en donkergroen gazon. Vital Green is speciaal ontwikkeld als verlengstuk voor particulier gebruik, vanuit de professionele hovenierswereld, waar het tot op heden nog erg vaak gebruikt wordt. De professionele formule zorgt er voor dat het een lage dosering heeft en het daardoor ook geschikt is voor grotere oppervlakten als bijvoorbeeld een voetbalveld. Het is dus zeker geen kinderachtige meststof, nee, deze meststof zorgt er voor dat het gazon supergroen blijft en dat het bestand is tegen hitte, droogte, regenbuien en intensieve betreding. 

Vital Green is voorzien van 3% magnesium en ijzer. Deze elementen zorgen voor een donkergroen gazon. Het gehalte aan kalium zorgt voor een sterke en dichte grasmat die goed bestand is tegen betreding en droogte. Tevens bevat Vital Green meer dan 15 (!) voedingsstoffen die elk de juiste voeding op een verschillend moment afgeven. 

Een aantal productvoordelen op een rijtje:

 Voldoet dankzij zijn evenwichtige samenstelling perfect aan de voedingsbehoeften van gras.
   

Unieke combinatie van direct opneembare en organisch langwerkende voedingselementen voor een onmiddellijk én aanhoudend (her)groei-effect van het gras.

Aangepast kaliumgehalte zorgt voor een grotere weerstand tegen betreding en droogte.

Magnesium en ijzer, onder de vorm van ijzerchelaat (EDTA), voor een diepgroene kleur.

Geleidelijke vrijstelling door het bodemleven gedurende 75-100 dagen, in overeenstemming met de behoefte van het gras voor een continue groei en minder uitspoelingsverliezen.

Eigenschappen

Samenstelling:

NPK (Mg) 13-3-8 (3) met ijzer (Fe)

Toepassingsperiode: 

Augustus t/m Oktober

Dosering:

0,3 - 0,5 kg / 10 m² 

Specificaties
  • SoortGazonmeststof
  • Inhoud10 kg
  • Geschikt voor200 m²
  • Type bemestingKorrelvorm
  • EAN5413448129311
  • Artikel code765297