Hozelock

2-weg waterverdeler met aftapkraan 3/4'' en 1/2''

€24,95
€21,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Hozelock 2-weg waterverdeler met aftapkraan 3/4'' en 1/2''

Met de op een kraan te monteren 3-weg waterverdeler kunt u twee bewateringsapparaten op één buitenkraan aansluiten en profiteert u van een permanent toegankelijke derde uitgang om water te geven zonder dat u uw andere aansluitingen moet verwijderen.

Roterende uitlaat

De beweeglijke uitlaat is ideaal om accuraat water te sproeien in een emmer of gieter. U bespaart er tijd en moeite mee, aangezien u de waterstroom kunt richten en de emmer niet onder de kraan hoeft te houden.

Dubbele uitlaten

Verdubbel het aantal aansluitingen op uw kraan met twee uitlaten die los van elkaar zijn in te stellen. De verwijderbare kraanaansluitingen met schroefdraad kunt u losmaken om bijvoorbeeld een automatische watercontroller direct op de verdeler aan te sluiten.

Ergonomische kleppen

De ergonomische kleppen zijn eenvoudig te bedienen. U hoeft ze slechts een kwart draai te geven en kunt de doorstroming afstemmen op specifieke aansluitingen.

Eenvoudig te installeren

De op een kraan te monteren 3-weg waterverdeler is eenvoudig te installeren en wordt geleverd inclusief slangstukken van 21 mm (1/2” BSP), 26,5 mm (¾” BSP) of 33,3 mm (1” BSP) voor aansluiting op de meeste tuinkranen.

Ideaal voor automatische bewateringssystemen

Als u permanent een automatisch bewateringssysteem op de kraan hebt aangesloten, kunt u daar een watertimer tussen monteren door deze direct op de kraan te schroeven. Zo houdt u één aansluiting vrij voor een tuinslang.

Eigenschappen

checkmark Direct aansluitbaar op gangbare buitenkranen, geleverd inclusief slangstukken van 21 mm (1/2” BSP), 26,5 mm (¾” BSP) of 33,3 mm (1” BSP)

checkmark Ideaal voor automatische bewateringssystemen, watertimers kunnen direct op het tappunt worden geschroefd

Specificaties

No specifications available