Hozelock

Auto Reel Wandslangenbox 30 meter

€149,95
€122,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Hozelock Auto Reel Wandslangenbox 30 meter

De slang die zichzelf opbergt!

Gebruiksvriendelijk – de Auto Reel muurhaspel rolt tuinslang soepel en moeiteloos af zodat u op elk gewenst punt kunt stoppen om te sproeien. Het mechanisme van de slanghaspel vergrendelt automatisch zodat u de slang niet aangetrokken hoeft te houden. Wilt u de slang langer uittrekken, trek er dan aan en de vergrendeling wordt opgeheven zodat u alle delen van uw tuin kunt bereiken.

Bergt zichzelf op – als de slang opgerold moet worden, geef dan een rukje aan de slang en de haspel komt los. Het gepatenteerde automatische slangoprolsysteem treedt nu in werking. Het remmechanisme zorgt ervoor dat de slang zich gecontroleerd oprolt. De slanggeleider voorkomt verdraaiing en verstrengeling van de slang.

Schoon, netjes en beschermd – de Auto Reel bergt de slang netjes en veilig op in een sterke box van UV-bestendig polypropyleen zodat de slang beschermd blijft en langer meegaat.

180° graden zwenkbaar – dankzij de stevige muurhouder is de Auto Reel 180° zwenkbaar zodat u elk stuk van uw tuin kunt bereiken. Inclusief schroeven en pluggen voor wandmontage. Deze zijn geschikt voor baksteen, beton en steen.

Afneembaar en veilig – de Auto Reel kan heel eenvoudig van de muurhouder worden gehaald om in de winter binnen opgeborgen te worden. De muurhouder heeft ook een hangslotfunctie als beveiliging tegen diefstal.

Geïntegreerd kinderslot – dit handige slot voorkomt dat kinderen de slang uittrekken zodat de slang alleen wordt gebruikt voor het sproeien van de tuin.

Kwaliteitsslang – de premium knikbestendige slang opgebouwd uit drie lagen zorgt voor 35% betere doorstroming zodat het water met een minimum aan gedoe naar uw tuin wordt geleid.

Alle benodigde aansluitingen – de Auto Reel wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen om direct water te kunnen geven: kraanaansluitingen, slangstukken, aanvoerslang en een instelbare sproeikop.

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available