Pokon

Bio Moestuin Grond 40L - 12Kg

€11,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Koop 40 voor €10,95 per stuk en bespaar 8%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Pokon Moestuin Grond Bio 40L

Pokon Moestuin Grond is ontwikkeld voor universeel gebruik in de moestuin. Deze potgrond kan gebruikt worden als bodemverbeteraar. Bovendien kan er ook rechtstreeks in geplant worden. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden. De speciale samenstelling van Pokon Moestuin Grond is bewezen in de praktijk en heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van planten. Daarnaast heeft dit product biologische voeding voor ca. 3 maanden.

Inhoud:

40 liter / 12 Kg

Gebruiksaanwijzing Moestuin Grond

  • Bij bodemverbetering van een moestuin: mengen met de bovenlaag door het uit te strooien en vervolgens licht inharken of omspitten.
  • Moestuinaanleg: vóór het spitten op de grond aanbrengen en tussen de gewassen uitstrooien.
  • Inplanten struiken: meng de moestuingrond met de aanwezige grond en strooi in het plantgat.

Eigenschappen

Samenstelling:

Pokon Moestuin Grond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen, zoals turfstrooisel, tuinturf, compost en biologische plantenvoeding. Aan deze grond is bovendien gecertificeerde gemalen houtvezel toegevoegd. Dit zorgt voor meer lucht in de bodem en heeft een positief effect op het bodemleven. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een luchtige en evenwichtige voedingsbodem in de moestuin en water en voedingsstoffen worden veel beter vastgehouden. Hierdoor kunnen planten zich optimaal ontwikkelen. 

Let op: door de toevoeging van gecertificeerde gemalen houtvezel kan schimmelvorming optreden in de verpakking. Dit kan absoluut geen kwaad voor plant, mens en dier. Het draagt zelfs in positieve zin bij aan het actieve bodemleven!

MPS keurmerk: 

Dit product draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen.

Biologische voeding: 

Deze potgrond is bemest met Pokon EKO-Mix 10-4-4, dit is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de EU normen 834/2007 en 889/2008.

 

Specificaties
  • SoortBio Moestuin Grond
  • Inhoud12 kg
  • Geschikt voor-
  • Type bemestingBodemverbeteraar
  • EAN8711969004047
  • Artikel code2053