Pokon

Kokos Bodembedekker 50L - 5kg

€14,95
€12,95
Levertijd: 3 - 5 werkdagen levertijd
  • Koop 51 voor €11,95 per stuk en bespaar 8%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Pokon Kokos Bodembedekker

Pokon kokos bodembedekker is een 100% natuurlijk product. Kokos bodembedekker is uitermate geschikt voor het bedekken van speelplaatsen en tuinen. Pokon Kokos Bodembedekker kan ook gebruikt worden in bloempotten en plantenbakken als decoratie. Door de grond te bedekken met kokossnippers droogt de grond minder snel uit.

Waarom kokos als bodembedekker?

Een kokos bodembedekker zorgt er voor dat vocht langer aanwezig blijft in de grond. Dit bevordert de groei van het wortelstel en hierdoor krijgt onkruid minder snel de kans om de kop uit te steken. Pokon Kokos Bodembedekker is hartstikke duurzaam en je kunt er prima overheen lopen. Ten slotte is het ook nog eens erg decoratief. 

Hoeveel kokos bodembedekker nodig per m2?

Voordat je kokossnippers gaat strooien, is het eerst van belang dat je al het aanwezige onkruid verwijderd. Spreidt de kokossnippers vervolgens gelijkmatig over de grond in een dikte van 3 tot 4 centimeter. Je hebt ongeveer 25L (2,5 kilogram) bodembedekker nodig om 1 vierkante meter te bedekken met kokos.

Inhoud:

50 liter

Eigenschappen

Samenstelling

Pokon Kokos Bodembedekker is een decoratieve en duurzame bodembedekker van grove kokos snippers. Deze snippers zijn afkomstig van de bast van de kokosnoot. Het is een 100% natuurlijk product.

Specificaties
  • SoortKokos Bodembedekker
  • Inhoud5 kg
  • Geschikt voor+/- 2 m²
  • Type bemestingDecoratieve bodembedekker
  • EAN8711969004276
  • Artikel codePOK.2065