Lord
Sport- en Speelgazon
€63,95 €57,95
Barenbrug
Schaduw & Zon (Shadow) 1KG
€16,95 €15,95
VDS
Speelgazon 5kg
€35,95
Barenbrug
SOS Lawn Repair Herstelgraszaad - 1KG
€17,95 €13,95
ECOstyle
Graszaad Inzaai
€11,95
Barenbrug
Water Saver (Dry & Strong) 1kg
€16,95 €14,95
Ten Have
Green Star Speel-Sportgazon 5KG
€44,95 €40,95
Barenbrug
SOS Lawn Repair Herstelgraszaad - 5KG
€59,95 €56,95

Gazonzaad

Gazonzaad kopen

Gazonzaad kopen doe je bij Graszaaddirect! Graszaaddirect biedt een groot assortiment aan, geschikt voor alle soorten tuinen: van kleine tot grote tuinen en van kleigronden tot gazonzaad voor droge grond.

Gazonzaad zaaien

Gazonzaad zaaien is niet heel moeilijk, maar er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden tijdens het zaaien voor het krijgen van een optimaal resultaat. Hoeveel gazonzaad u per m² nodig heeft, hangt volledig af van het doseringsadvies. Het is belangrijk om de zaaidichtheid te weten. Deze kunt u vinden onder de productinformatie.

Naast de zaaidichtheid zijn er nog andere aspecten waar je om moet denken wanneer je gaat zaaien. Denk aan de weersomstandigheden, temperatuur en overig voorbereidend werk. Benieuwd naar meer informatie omtrent het inzaaien of bijzaaien van uw gazon? Lees dan hier onze blog 'Graszaad zaaien, maar hoe?'. 

Soorten gazonzaad

Ligt uw gazon voor het grootste deel in de schaduw? Dan kunt u het beste kiezen voor schaduwgras. Deze schaduwgazonmengsels groeien erg goed op schaduwrijke gazons, maar ook in de zon doet het zijn werk. De revolutionaire schaduwmengsels zorgen voor een dichte zode met een goede betredingstolerantie.

Bent u op zoek naar een typisch familie grasveld? Dus een gazon waar veel op gespeeld en gesport wordt? Dan is een Speel-sportgras precies waar u naar op zoek bent! Speel en sportgras mengsels kiemen over het algemeen snel, zijn tredvast, universeel inzetbaar en beschikken over een goed herstellend vermogen.

Op zoek naar een snel opkomend en ijzersterk mengsel welke uitzonderlijk goed bestand is tegen betreding? Dan is Barenbrug Bar Power RPR misschien wel het perfecte mengsel. Dit mengsel vormt uitlopers waardoor het bijna geen schade kan oplopen. Mocht het toch kapot gaan? Geen paniek, de toegevoegde RPR coating met zelfherstellende vermogen doet nu z'n werk!