Talen Tools
Gazonprikker
16,95
Talen Tools
pH-meter
8,95 6,95
De Wiltfang
Foxgloves Original
34,95 Vanaf: 24,95
Talen Tools
Verticuteerhark Los
25,95 17,95
Burgon & Ball
RHS Border Spade
58,95 42,95
ECOstyle
pH-Bodemtest
9,95 8,95
Earthway
Strooiwagen 2050P
309,00 225,00
Talen Tools
Kantensnijder
35,95 24,95
De Wiltfang
Foxgloves Grip
35,95 Vanaf: 25,95
De Wiltfang
Sikkel
22,95 14,95

Tuingereedschap

Tuinen, gazons, sportvelden en weilanden hebben nu eenmaal onderhoud nodig. Tuingereedschap maakt dit een stuk makkelijker. Bij ons kan je terecht voor al het nodige gereedschap voor jouw tuinproject! 

Soorten tuingereedschap

Van strooiwagens, buxusscharen tot bewatering en verticuteermachines. We hebben ook allerlei accessoires op het gebied van gazononderhoud en tuinwerkzaamheden. Van tuinhandschoenen tot gieters en tuinslangen. Jij noemt het, wij hebben het!

Handgereedschap

Allerlei soorten handgereedschappen voor het bewerken van grond, moestuin en het verplanten. Wij bieden voor iedere tuinklus geschikt handgereedschap.

Strooiwagens

Strooiwagens en handstrooiers zijn ideaal voor het snel en gelijkmatig verdelen van je strooigoed. Denk hierbij aan strooigoed als graszaad, bloemenzaad, meststoffen en strooizout.

Tuinhandschoenen

Tuinhandschoenen beschermen je handen tijdens het werken in de tuin. Gemaakt van hoogwaardige materialen en duurzame comfortabele stoffen zodat ze lekker zitten én veilig zijn voor alle werkzaamheden. Tuinhandschoenen houden niet alleen je handen schoon, maar beschermen je handen ook tegen sneetjes, schaafwondjes of irritatie bij gebruik van bestrijdingsmiddelen. 

Bodemtesters

Een goede bodem is hét geheim van ieder perfecte gazon. Wanneer de bodem te zuur is, remt dit de groei van het gazon en kan het zelfs leiden tot open plekken, mos en onkruid. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Dit kan met het gebruik van bodemtesters

Tuinsproeiers

Een tuin komt nooit meer droog te staan met gemakkelijke sproeisystemen als tuinsproeiers! Door de tuin regelmatig te bewateren zal het er altijd goed uitzien. En met een automatisch systeem hou jij ook nog eens genoeg vrije tijd over voor andere taken. Win-win!

Tuinslangen & Haspels

Tuinslangen en haspels om ervoor te zorgen dat jouw tuin altijd in topconditie is met betrekking tot bewatering. Bij Graszaaddirect bieden wij een assortiment aan tuinslangen en haspels aan in verschillende lengtes en wagens.

Tuingereedschap kopen bij Graszaaddirect

Het beste tuin gereedschap bestel je eenvoudig, veilig en snel via Graszaaddirect. Wanneer je voor 17:00u besteld, zijn je tuingereedschappen morgen al in huis! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder.