Hozelock
Druppelslang poreus
30,95 Vanaf: 21,95
Hozelock
Select Tuinslang -12,5 mm
26,95 Vanaf: 19,95

Tuinslangen & Haspels

Tuinslangen en haspels zorgen ervoor dat jouw tuin altijd in topconditie is met betrekking tot bewatering. Daarom zijn haspels en tuinslangen belangrijke onderdelen van je tuingereedschap. Bij Graszaaddirect bieden wij een assortiment aan producten voor je tuinonderhoud, waaronder tuinslangen en haspels in verschillende lengtes en wagens.

Bewatering van je tuin

Tuinslangen en haspels zijn handige hulpmiddelen om je tuin water te geven. Kies een goede kwaliteit slang en geschikte lengte om ervoor te zorgen dat je met gemak jouw planten en gazon kunt bewateren! Met een haspel rol je de slang gemakkelijk op en voorkom je knikken. Zorg voor voldoende waterdruk en gebruik een aanpasbare sproeikop. Geef je tuin water in de ochtend of avond en let op waterbesparing. Wil je weten hoe je je gazon het beste kunt sproeien? Dat lees je in onze blog “gazon sproeien.” 

Tuinslangen en haspels kopen bij Graszaaddirect

Tuinslangen en haspels koop je makkelijk, veilig en snel via Graszaaddirect. Wij hebben een uitgebreid assortiment zodat je altijd de beste match kunt vinden! Voor advies en vragen mag je gerust contact opnemen met een van onze specialisten die jou graag verder helpen.