Luxan

Moscover 1 lt

€24,95
€23,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Luxan Moscover 1 lt

Tegen levermos en groene aanslag

Luxan Moscover is een natuurlijk middel ter bestrijding van levermossen en groene aanslag. Luxan Moscover kan worden toegepast op bestratingen, houtwerk en andere ondergronden. Het middel kan ook worden ingezet in borders en tussen bomen en struiken. Spuit daarbij op de aanwezige mosgroei en/of algengroei en voorkom dat de te sparen gewassen overmatig worden geraakt. Luxan Moscover is onschadelijk voor vijvers, of ander oppervlaktewater zoals sloten, en bestaat voor 100% uit plantaardige eiwitten, zetmeel, oliën, voedingsmiddeleningredienten en water. Het middel bevat geen werkzame stoffen en heeft derhalve een indirecte werking tegen groene aanslag en levermossen. Met Luxan Moscover brengt u een coating aan over de aanwezige algen en mossen. Deze coating zorgt ervoor dat de algen en mossen afsterven. Het resultaat is binnen 2 dagen zichtbaar. Bij een juist gebruik is er sprake van een lange nawerking tot wel 6 maanden. Luxan Moscover kan ook preventief worden toegepast om de overlast van algengroei en mosgroei te voorkomen.


Gebruiksaanwijzing

(in rood kader met witte letters)

Fles goed schudden voor gebruik (minimaal 30 seconden).

Luxan Moscover moet worden verspoten met een (rug)spuit onder lage druk. De toepassing dient te worden uitgevoerd onder droge omstandigheden en als enige uren geen regen wordt verwacht. Het middel in ruim voldoende mate opbrengen. Zorg ervoor dat het gehele oppervlak goed nat wordt gemaakt. Er dient minimaal gespoten te worden tot het afdruipstadium is bereikt. Het middel begint pas te werken nadat het bespoten oppervlak opgedroogd is. Spuitapparatuur na gebruik zorgvuldig reinigen!

Bekijk ook eens de andere producten van Luxan.

Eigenschappen
 

Let op!

Een herhaling van de behandeling kan noodzakelijk zijn indien er sprak is van een zware mosgroei. De beste resultaten worden verkregen bij toepassingen vanaf 13 °C. Luxan Moscover niet mengen met andere middelen i.v.m. kans op schade. Op plaatsen waar het langdurig nat is zal de coating harder slijten. Een herhalingsbehandeling zal dan eerder noodzakelijk zijn.

Droog, koel en goed gesloten in originele verpakking bewaren

Dosering: 1 liter Luxan Moscover per 7 liter water

Specificaties
  • SoortMosdoder
  • Inhoud1 liter
  • Geschikt voor40 m²
  • Type bemestingVloeibaar
  • EAN8711957001584
  • Artikel code1060531